Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічне вітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького

Дата: 31.12.2021 22:00
Кількість переглядів: 635

 

З нетерпінням і великими надіями кожен з нас чекає на казкове і, в той же час, чудове Новорічне свято. Це пора, коли підсумовується зроблене та планується подальше на уже Новий - 2022 рік.

Щиро вдячний усім жителям Світловодської міської територіальної громади за сумлінну працю у 2021 році, за розуміння і підтримку. Адже ми, всією громадою, долали перешкоди і знаходили шляхи виходу зі скрутних становищ. Сподіваюсь, що і у Новому році ми спільно та плідно працюватимемо на благо рідної Світловодщини.

Окремі слова вдячності усім організаціями, установам, підприємствам і підприємцям громади за те, що зуміли вистояти за таких складних умов пандемії і не лише вберегти, а й розвинути та урізноманітнити власну справу, свій бізнес.

Подяка усім тим, хто своєю нелегкою та відповідальною працею стояли на сторожі нашого спокійного та мирного сьогодення. Захищали, рятували та берегли наші життя.

Щиро бажаю у Новому 2022 році бути здоровими та успішними як в особистому житті, так і у роботі. Нехай благополуччя, любов і достаток завжди йдуть з вами поряд по життю. Нехай надія та віра у себе, в свої сили, надихають вас на здійснення найзаповітніших мрій і бажань, додадуть життєвих сил, окрилять душу і подарують нові життєві перемоги й здобутки. Нехай у ваших оселях завжди буде світло та радісно від любові та добрих новин.

Від усієї душі зичу, щоб Новий рік приніс довгоочікуваний мир на сході України, спокій, справедливість і впевненість у завтрашньому дні. Щоб з перемогою повернулися в рідні домівки цілими та неушкодженими наші земляки – захисники України.

 Бажаю, щоб Новий рік був багатий різними щедротами, а також взаєморозумінням і людською пошаною. Зичу кожному знайти своє власне щастя, душевну злагоду і натхнення заради світлого майбутнього і розвитку громади.

З Новим роком, дорогі жителі Світловодської міської територіальної громади, з Новим щастям!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь