Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НЕЗАБУТНЯ НОВОРІЧНА НІЧ НОВОГО 2022 РОКУ!

Дата: 01.01.2022 21:47
Кількість переглядів: 1658

Ось і настала довгоочікувана мить зустрічі Нового 2022 року. Рік-молодик 2022-гий уже впевнено крокує планетою під гучні оплески, радісні усмішки, щасливий сміх, теплі обійми рідних та друзів.
Його владна хода, цієї ночі, була відчутною і на території Світловодської МТГ, де дорослі і діти, натхненні новорічною атмосферою, біля заворожуючих погляд красунь-ялинок, душевно вітали одне одного зі святом, бажали щастя, здоров’я та усіх благ у Новому 2022 році – році надій, новий звершень та стрімких висот. 

Фото без опису


Світловодчани, а також гості міста, осяяні вогниками новорічних гірлянд, цієї ночі весело проводили час біля головної ялинки міста під вражаючий святковий салют, гучні та запальні виступи творчих працівників міського Палацу культури, які, завдяки організації і підтримці міської влади та управління культури і туризму, влаштували справжню феєрію – музично-розважальне свято для дорослих та малечі. 
Новорічної ночі привітати жителів громади з чудовою і радісною новиною про початок відліку нового року на центральну площу міста завітав й очільник громади А. Маліцький, який щиросердно побажав усім присутнім,  аби прийдешній символ року - чорний водяний тигр був прихильним та готував для нас тільки добрі та хороші новини, був багатим на здоров’я, добробут і різні щедроти.

Фото без опису


Дзвінкоголосі вітання щедрувальних груп у новорічну ніч, танцювально-розважальна програма тішили жителів багатьох населених пунктів Світловодської міської територіальної громади, у тому числі й жителів смт. Власівка, де біля селищної святкової ялинки весело співали і танцювали, а також вітали одне одного радісні власівчани під запальний музичний супровід працівників Будинку культури.

Фото без опису


Тож новорічна ніч уже Нового 2022 року для кожного з нас стала незабутнім та особливим початком нового відліку, нових історій, нових вражень та нових яскравих пригод.

 

Фото без опису


Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь