Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання зі Святим вечором та Різдвом Христовим

Дата: 06.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 2203

У цей Святий зимовий вечір, осяяний Вифлеємською зіркою і зігрітий душевним теплом, добром та любов’ю наших рідних і близьких, зустрічаємо одне з найурочистіших і найвеличніших релігійних свят -  Різдво Христове.

З давніх-давен це свято є особливо шанованим людьми, адже сповіщає про найбільш важливу, у християнському світі, новину - народження Сина Божого – Ісуса Христа.

Різдвяне свято, за доброю традицією, дає можливість зібратись великою родиною на спільну вечерю, поспілкуватись, порадіти за успіхи одне одного та подарувати найріднішим свою любов, піклування і тепло.

Нехай у Святий вечір, з веселим вертепом і різдвяними колядками, до ваших осель завітають дзвінкий сміх, радість, щастя, здоровя, добробут і злагода. Нехай щирі й лагідні слова близьких вам людей, як благодатне тепло, зігріють і окрилять ваші душі та спонукають на благі справи і добрі починання в ім’я щасливого майбутнього.

З Різдвом Христовим пов’язані найзаповітніші мрії та сподівання, тож нехай у це дивовижне свято вони здійсняться. Нехай цьогоріч настане такий довгоочікуваний мир і спокій на сході держави і повернуться в рідні оселі наші дорогі земляки – захисники Батьківщини.

Зі Святим вечором та Різдвом Христовим вас, шановні жителі Світловодської міської територіальної громади, нехай Різдвяна зоря запалить у ваших серцях вогонь віри, надії та любові, осяюючи ваш життєвий шлях чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей.

Веселих вам свят і смачної куті! з повагою Маліцький Андрій Іванович

Фото без опису

05 грудня, напередодні дивовижного та величного релігійного свята - Різдва Христового, у нашому місті пройшов різдвяний флешмоб. У місцевому Свято-Покровському соборі, за доброю традицією, перед святковим урочистим богослужінням, пролунали кращі різдвяні колядки у виконанні професійного церковного хору собору.
Цього ж дня залюбки підхопили почин й учні недільної школи храму Архістратига Михаїла, що на Табурищі, закликаючи до осель жителів нашої міської територіальної громади здоров’я, благополуччя, щастя, радість, злагоду, мир, а також незабутній святковий настрій. 
Своїми вокальними здібностями та креативністю потішили й творчі колективи міського Палацу культури на власній сторінці у мережі Facebook, які охоче взяли участь у онлайн-фестивалі різдвяних вітань “Щедрик-щедрик”. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь