Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчальний семінар з підприємцями Світловодської МТГ

Дата: 12.01.2022 15:02
Кількість переглядів: 499

12 січня, за ініціативи фахівців управління економіки, ресурсів та розвитку міста, в сесійній залі адмінбудинку, відбулась спільна зустріч представників Світловодської державної податкової інспекції та управління економіки з підприємцями нашої міської територіальної громади. Метою навчального семінару стали останні нововведення, згідно яких з 01 січня 2022 року застосування РРО (реєстратору розрахункових операцій) та /або ПРРО (програмного реєстратору розрахункових операцій) платниками єдиного податку II-IV груп є обов’язковими.

Фото без опису

Фото без опису

Під час зустрічі підприємцям було роз’яснено суть новацій та поінформовано про можливі перевірки та штрафні санкції для тих, хто ухилятиметься. Надано відповіді на найбільш хвилюючі та дискусійні питання та представлено спеціаліста, який зможе проконсультувати і допомогти в освоєнні відповідного програмного забезпечення РРО для налагодження ефективної роботи і автоматичної видачі чеків, що будуть відразу фіксуватись у податковій інспекції.

Не стосуються дані зміни щодо застосування РРО та ПРРО, на даний момент, лиш тих підприємців, які займаються торгівлею на ринках та не використовують найману працю, а також підприємців сільської місцевості.

До 01 березня 2022 року, за інформацією Світловодської податкової інспекції та відповідно повідомлення облдержадміністрації, діятиме перехідний період за умовами якого, поки що, не очікуватимуться перевірки на предмет дотримання умов нововведень, проте після 01 березня 2022 року їх уже не уникнути.

Більш детально про хід зустрічі та особливості застосування РРО та/або ПРРО пропонуємо ознайомитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь