Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького зі святом Хрещення Господнього

Дата: 19.01.2022 06:00
Кількість переглядів: 414

Фото без описуСвято Хрещення Ісуса Христа у річці Йордан більше як два тисячоліття відзначається людством планети для того, аби люди змогли поглянути на світ навколо себе інакше, повірити в його чистоту і прийняти красу та велич.

Водохреща завершує різдвяно-новорічний цикл і є одним з 12 великих релігійних свят, яке увібрало в себе багато християнських традицій та обрядів. Щорічно відзначення цього важливого християнського свята символізує очищення душі і тіла, оскільки освячення води саме на Водохреща в церквах і храмах, на водоймищах, річках та озерах та навіть на водопостачальних підприємствах має велике значення та цілющу силу, зберігаючи свої особливі властивості протягом року.

Свято Хрещення Господнього відзначається та шанується як і свято Різдва Христового. Напередодні правляться в храмах святкові Літургії, а в оселях християн починається велике повечіря.

Від щирого серця вітаю вас з Днем Хрещення Господнього або, як ще прийнято казати, Богоявлення чи Водохреща. Нехай це свято стане запорукою міцного здоров’я, злагоди, достатку, щастя та довголіття, а також Божого благословіння.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь