Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 24.01.2022

Дата: 24.01.2022 11:59
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

24 січня, під керівництвом Світловодського міського голови А. Маліцького, відбулось засідання щотижневої оперативної наради, на якій було підбито підсумки минулого робочого тижня та намічено плани на новий, не менш насичений.

 

За минулу семиденку, лабораторно, підтверджено 14 нових випадків захворювання населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19. За останній час виявив бажання вакцинуватись 571 житель Світловодської МТГ. Більше 2000 осіб, на сьогоднішній день, уже щепились бустерною дозою.

 

Спостерігається позитивна динаміка щодо зменшення наповненості відділень КНП “Світловодська ЦРЛ” СМР. Лікувальний заклад, наразі, забезпечений необхідним медичним киснем (у наявності 167 балонів). У відділеннях ЦРЛ задіяно 24 кисневі концентратори, 16 – для потреб пацієнтів сімейних лікарів.

 

Для перспективи економії бюджетних коштів, планується проведення пусконалагоджувальних робіт на модульній газовій котельні (вул. Героїв України, 110) з метою якнайшвидшого підписання Актів готовності та отримання сертифікату для права експлуатації котельні і використання природного газу.   

  

На підставі постійного моніторингу температурного режиму у закладах освіти, регулярних засідань міського оперативного штабу з питань опалення і спільної наради з директорами шкіл та представником Держпродспоживслужби, було прийнято рішення рекомендувати з понеділка – 24 січня, відновити очне навчання у низці шкіл міста. Наразі, здебільшого, навчання проводиться за скороченим розкладом дзвінків до стабілізації температурних умов, згідно затверджених санітарних норм.

 

Міським головою було дано доручення господарській частині управління освіти, молоді та спорту територіальної громади з’ясувати об’єктивні причини недостатності температурних показників у деяких приміщеннях шкіл з метою вжиття заходів для нормалізації й поліпшення ситуації.

 

Наразі одним з провідних лишається питання проходження поточного опалювального сезону без боргів та потрясінь. Разом з тим, міською владою продовжує вивчатись варіант можливого переведення міста на альтернативне опалення з подальшим від'єднанням споживачів від централізованого у законний спосіб.

 

З цими та іншими темами, які підіймались на понеділковій оперативній нараді, пропонуємо ознайомитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

 

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь