Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 31.01.2022

Дата: 31.01.2022 12:26
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

31 січня, під головуванням очільника міської територіальної громади А. Маліцького, відбулась щотижнева оперативна нарада з головних питань тижня.

Серед низки важливих проблем міським головою було заслухано доповідь начальника управління охорони здоров’я Є. Яковенка, який поінформував, що виявлено нові випадки інфікування населення гострою респіраторною хворобою COVID-19. На даний час їх зафіксовано 34. Триває процес вакцинації, минулого тижня виявили бажання щепитись близько 600 жителів громади, доступною є й бустерна доза вакцин від коронавірусу.

Також під час оперативної наради підіймалось питання і щодо індивідуальної котельні для потреб хірургічного корпусу Світловодської ЦРЛ. За інформацією Є. Яковенка: “будівельно-монтажні роботи виконані у повному обсязі, на весну залишається лише благоустрій. Минулого тижня були подані документи на отримання сертифікату готовності об’єкту, насьогодні заплановано виїзд спеціаліста від Інспекції для проведення обстеження, після чого очікується запуск даної котельні у роботу”.

Також продовжуються реконструкція й оздоблювальні роботи у місцевому інфекційному відділенні. Близько 70% запланованих робіт уже виконано.  

Стосовно організації освітнього процесу, сьогодні на очне навчання вийшли учні усіх шкіл міста, крім, частково, НВК№4, де проводяться ремонтні роботи і, поки що, фіксується невідповідність температурного режиму.

Постійно проводиться моніторинг температурних показників та епідеміологічної ситуації у закладах освіти. Більше 90% педагогічного складу є вакцинованими, тому наразі немає нагальної потреби для введення суцільної дистанційної форми навчання.

З метою пришвидшення ремонтних робіт у ЗШ№8, заступником міського голови з гуманітарних питань Ю. Орловою, під час наради, було надано пропозицію комісійно виїхати до смт. Власівка на місце проведення робіт та, для більш швидкого реагування, письмово звернутись до замовника робіт.

У процесі наради міський голова А. Маліцький також наголосив і на тому, що вивчається варіант переведення міста на індивідуальну систему опалення. У першу чергу – бюджетних установ та проблемних ділянок. Планується Програма та проект рішення для підтримки, у цьому питанні, малозахищених і малозабезпечених верств населення, що передбачає 20% відшкодування.

 

Детальніше з перебігом понеділкової наради пропонуємо ознайомитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь