Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовження роботи 26 сесії міської ради 8 скликання

Дата: 31.01.2022 15:40
Кількість переглядів: 888

31 січня, під головуванням очільника громади А. Маліцького, в сесійній залі адмінбудинку, продовжила роботу чергова 26 сесія міської ради 8 скликання.

Фото без опису

 Прийнявши порядок денний сесії, традиційно, деякими депутатами міської ради було винесено на розгляд колег низку депутатських запитів, які, зрештою, були прийняті та стосувались: якості обслуговування пацієнтів Світловодської ЦРЛ; відновлення стану східців, які ведуть від вул. Приморська, 54 до вул. Героїв України, 71; необхідності переведення на індивідуальну систему теплопостачання та встановлення модульної котельні для навчально-виховного комплексу, школи-гімназії №4; проведення повного аудиту фінансово-господарської діяльності КП “Власівські мережі” тощо.

Заслухано відповіді і на попередні депутатські запити, які зараз знаходяться у роботі.  

 Під час роботи основної частини пленарного засідання депутатською більшістю було підтримано й необхідність затвердження проекту рішення заступника міського з питань ЖКГ М. Ільченка “Про затвердження Правил утримання і експлуатації дитячих та спортивно-ігрових майданчиків Світловодської МТГ”. Відтепер під контроль буде взято процес паспортизації, оцінки та ремонту майна, яке, у подальшому, буде передано на відповідальне зберігання головам ОСББ або управляючих кампаній тощо.

Окрема увага депутатів була зосереджена і на внесеному сьогодні до порядку денного питанні “Припинення повноважень першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради на підставі заяви про звільнення за власним бажанням і у зв’язку з перемогою у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника управління освіти, молоді та спорту. Заслухавши причини звільнення, а також поспілкувавшись з ще діючим першим заступником міського голови В. Кореняком стосовно його роботи за час перебування на займаній посаді та подальших планів на новій, депутати підтримали вищезгадану пропозицію і подякували йому за роботу.

У чималому блоці фінансових питань, з-поміж різних пропозицій, депутатською більшістю було підтримано прийняття субвенції на реконструкцію інфекційного відділення Світловодської ЦРЛ у розмірі 3 млн. 718 т. 617 грн. 74 коп. та, у якості співфінансування, схвалено направлення 1 млн. 518 т. 798 грн., з бюджету громади, для завершення ремонту інфекційного відділення.

506 т. 558 грн. передбачено для здійснення доплати до заробітної плати медичним працівникам, які надають допомогу хворим на COVID-19, а також придбання кисню для надання невідкладної медичної допомоги.

275 т. грн. депутати виділили на коригування проектно-кошторисної документації (ПКД)  і капітального ремонту вул. 3-тя обїздна і капітального ремонту вул. Золотарівська.

 8 т. грн. – на послуги технічної інвентаризації з виготовлення технічного паспорту на кладовище с. Павлівка (отримання сертифікату для введення в експлуатацію).

Також на дане пленарне засідання було винесено більше ста питань врегулювання архітектурно-земельних відносин; внесення змін та затвердження програми Світловодської МТГ “Шкільне харчування на 2021-2025 рр.”; звіт головного лікаря КНП “Світловодська центральна районна лікарня” Світловодської міської ради за 9 місяців 2021 року тощо.

 Ці та інші питання порядку денного 26 сесії міської ради пропонуємо переглянути на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь