Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовження роботи 26 сесії міської ради 8 скликання

Дата: 31.01.2022 15:40
Кількість переглядів: 952

31 січня, під головуванням очільника громади А. Маліцького, в сесійній залі адмінбудинку, продовжила роботу чергова 26 сесія міської ради 8 скликання.

Фото без опису

 Прийнявши порядок денний сесії, традиційно, деякими депутатами міської ради було винесено на розгляд колег низку депутатських запитів, які, зрештою, були прийняті та стосувались: якості обслуговування пацієнтів Світловодської ЦРЛ; відновлення стану східців, які ведуть від вул. Приморська, 54 до вул. Героїв України, 71; необхідності переведення на індивідуальну систему теплопостачання та встановлення модульної котельні для навчально-виховного комплексу, школи-гімназії №4; проведення повного аудиту фінансово-господарської діяльності КП “Власівські мережі” тощо.

Заслухано відповіді і на попередні депутатські запити, які зараз знаходяться у роботі.  

 Під час роботи основної частини пленарного засідання депутатською більшістю було підтримано й необхідність затвердження проекту рішення заступника міського з питань ЖКГ М. Ільченка “Про затвердження Правил утримання і експлуатації дитячих та спортивно-ігрових майданчиків Світловодської МТГ”. Відтепер під контроль буде взято процес паспортизації, оцінки та ремонту майна, яке, у подальшому, буде передано на відповідальне зберігання головам ОСББ або управляючих кампаній тощо.

Окрема увага депутатів була зосереджена і на внесеному сьогодні до порядку денного питанні “Припинення повноважень першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради на підставі заяви про звільнення за власним бажанням і у зв’язку з перемогою у конкурсі на заміщення вакантної посади начальника управління освіти, молоді та спорту. Заслухавши причини звільнення, а також поспілкувавшись з ще діючим першим заступником міського голови В. Кореняком стосовно його роботи за час перебування на займаній посаді та подальших планів на новій, депутати підтримали вищезгадану пропозицію і подякували йому за роботу.

У чималому блоці фінансових питань, з-поміж різних пропозицій, депутатською більшістю було підтримано прийняття субвенції на реконструкцію інфекційного відділення Світловодської ЦРЛ у розмірі 3 млн. 718 т. 617 грн. 74 коп. та, у якості співфінансування, схвалено направлення 1 млн. 518 т. 798 грн., з бюджету громади, для завершення ремонту інфекційного відділення.

506 т. 558 грн. передбачено для здійснення доплати до заробітної плати медичним працівникам, які надають допомогу хворим на COVID-19, а також придбання кисню для надання невідкладної медичної допомоги.

275 т. грн. депутати виділили на коригування проектно-кошторисної документації (ПКД)  і капітального ремонту вул. 3-тя обїздна і капітального ремонту вул. Золотарівська.

 8 т. грн. – на послуги технічної інвентаризації з виготовлення технічного паспорту на кладовище с. Павлівка (отримання сертифікату для введення в експлуатацію).

Також на дане пленарне засідання було винесено більше ста питань врегулювання архітектурно-земельних відносин; внесення змін та затвердження програми Світловодської МТГ “Шкільне харчування на 2021-2025 рр.”; звіт головного лікаря КНП “Світловодська центральна районна лікарня” Світловодської міської ради за 9 місяців 2021 року тощо.

 Ці та інші питання порядку денного 26 сесії міської ради пропонуємо переглянути на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь