Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч міського голови А. Маліцького з головами ОСББ

Дата: 08.02.2022 18:18
Кількість переглядів: 797

08 лютого, в сесійній залі адмінбудинку, відбулась зустріч міського голови А. Маліцького з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Фото без опису

Порядок денний зустрічі передбачав низку питань: питання, повязані з діяльністю ОКВП “Дніпро-Кіровоград” (порядку формування та затвердження тарифу на воду та складової цієї вартості; нарахувань за спожиті послуги; структури абонентського обслуговування; встановлення, обслуговування, заміни і повірки комерційних приладів обліку тощо); абонентної плати, яка нараховується СП ТОВ “Світловодськпобут”, публічних договорів на послугу з теплопостачання, також тарифів, необхідності встановлення вузлів комерційного обліку у будинках тощо. Окремо підіймалось питання й щодо можливості укриття населення у разі погіршення військово-політичного стану в країні та графіку обстеження підвальних приміщень на предмет придатності і готовності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Разом з тим, під час особистої бесіди з головами ОСББ, очільник громади повідомив про наміри влади щодо переведення міста на індивідуальну систему опалення. З метою реалізації зворотнього зв’язку, заслухав пропозиції для напрацювання подальших кроків і виокремлення певних етапів для поступового втілення вищевказаних намірів.

Детальніше переглянути хід наради, а також ознайомитись з тими актуальними питаннями, які підіймались у процесі спілкування з представниками ОКВП “Дніпро-Кіровоград”; управління економіки, ресурсів та розвитку міста; керівником відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та, безпосередньо, міським головою Ви зможете на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь