Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч міського голови А. Маліцького з головами ОСББ

Дата: 08.02.2022 18:18
Кількість переглядів: 835

08 лютого, в сесійній залі адмінбудинку, відбулась зустріч міського голови А. Маліцького з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Фото без опису

Порядок денний зустрічі передбачав низку питань: питання, повязані з діяльністю ОКВП “Дніпро-Кіровоград” (порядку формування та затвердження тарифу на воду та складової цієї вартості; нарахувань за спожиті послуги; структури абонентського обслуговування; встановлення, обслуговування, заміни і повірки комерційних приладів обліку тощо); абонентної плати, яка нараховується СП ТОВ “Світловодськпобут”, публічних договорів на послугу з теплопостачання, також тарифів, необхідності встановлення вузлів комерційного обліку у будинках тощо. Окремо підіймалось питання й щодо можливості укриття населення у разі погіршення військово-політичного стану в країні та графіку обстеження підвальних приміщень на предмет придатності і готовності.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Разом з тим, під час особистої бесіди з головами ОСББ, очільник громади повідомив про наміри влади щодо переведення міста на індивідуальну систему опалення. З метою реалізації зворотнього зв’язку, заслухав пропозиції для напрацювання подальших кроків і виокремлення певних етапів для поступового втілення вищевказаних намірів.

Детальніше переглянути хід наради, а також ознайомитись з тими актуальними питаннями, які підіймались у процесі спілкування з представниками ОКВП “Дніпро-Кіровоград”; управління економіки, ресурсів та розвитку міста; керівником відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та, безпосередньо, міським головою Ви зможете на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь