Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Традиційні  та інноваційні форми роботи у закладах культури

Дата: 09.02.2022 23:20
Кількість переглядів: 1950

Вперше у нашому місті, у місцевому Палаці культури, відбувся семінар-практикум “Традиційні та інноваційні форми роботи у закладах культури” за участі обласного Центру народної творчості (м. Кропивницький), гостей культурних закладів смт. Власівка і сусідніх громад, представників депутатського корпусу Світловодської міської ради. Всього у заході взяли участь більше сорока учасників. Лейтмотивом стало прагнення відкривати нові горизонти, проявляти готовність до співпраці та обміну досвідом.

Фото без опису


Цього дня була підготовлена доволі різноманітна програма: майстер-клас з опанування мистецтва миловаріння, квестова вечірка і творчий практикум, профільні спілкування, круглий стіл тощо.
Розпочалась творча зустріч у невимушеній атмосфері – за філіжанкою кави та екскурсією Палацом культури.

Фото без опису


Привітали учасників заходу профільний заступник міського голови з гуманітарних питань Ю. Орлова, начальник управління культури й туризму Т. Мельник, а також директор міського Палацу культури Л. Ляшенко.

Фото без опису


Усім, хто прийшов і долучився до семінару-практикуму, було представлено творчі колективи міського Палацу культури, продемонстровано нові костюми, ознайомлено з надбаннями і планами на майбутнє.

Фото без опису


З метою розвитку культури, тісної співпраці та взаємонавчання було проведено заняття у спеціалізованих секціях наступного спрямування: музичний та вокально-хоровий жанри; театральний жанр і хореографія; фольклор, декоративно-ужиткове мистецтво.

Фото без опису

Також під час семінару пропонувалась можливість обміну сценаріями свят та методичними матеріалами, більш тісне ознайомлення з документацією й звітами клубних відділів, грантовими проектами тощо.

Фото без опису


Для того, щоб програма була жвавою і цікавою, для учасників семінару-практикуму, було передбачено пізнавально-інтерактивний квест за мотивами казки Г. К. Андерсена “У пошуках таємниці снігової королеви”, де кожен міг опинитись у центрі подій та прийняти активну участь у дійстві. 

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь