Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2022 06:00
Кількість переглядів: 470

Фото без опису14 лютого 2022 року, Президент України В. Зеленський, у такий тривожний для країни час, коли агресор знаходиться неподалік кордону нашої держави, підписав Указ, згідно якого, щорічно, 16 лютого відзначатиметься нове державне свято – День єднання.

У цей час суспільству й різним політичним силам особливо потрібні єднання, організованість, зосередженість для прояву щирого патріотизму та любові до своєї держави.

Панічні настрої й паніка завжди були найкращими інструментами для ворога, щоб посіяти зерна зневіри, розчарування й недовіри. Проте це не про нас, не про сильний духом український народ, який віками звик відстоювати і виборювати суверенність, цілісність і незалежність рідної Батьківщини, аналізувати і приймати вірні рішення.

Єднання і співдружність зараз особливо помітні, коли підтримку Україні демонструють лідери багатьох країн, які, один за одним, надають фінансове сприяння та зміцнюють обороноздатність наших військ.

Зараз у країні ще більшими силами активізуються Національна гвардія України та загони оборони, що єднають представників АТО й ООС, воїнів-інтернаціоналістів і свідомо налаштованих громадян, які готові стати на захист суверенності та незалежності. Набирає обертів обороноздатність української армії.

Тож будьмо свідомими громадянами нашої молодої незалежної держави та не піддаваймось добре спланованій агресором панічній атаці. Будьмо сильнішими цього, тверезо та виважено дивімось на події та пам’ятаймо, що перемога й правда, у будь-якому разі, завжди будуть за нами.

Сьогодні, як ніколи, Україна потребує нашої підтримки й допомоги. Бажаю усім нам бути мужніми і стояти на збереженні нашої рідної держави та долучатись до розбудови територіального захисту на містах з метою надання обороні України всеохоплюючого характеру.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь