Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Патріотичний захід до Дня єднання

Дата: 16.02.2022 11:47
Кількість переглядів: 876

16 лютого, у День єднання, на набережній міста Світловодська відбувся патріотичний захід – акція Єдності. У обєднавчому заході, на підтримку ініціативи Президента України В. Зеленського, взяли участь представники влади на чолі з міським головою А. Маліцьким, деякі депутати міської ради, працівники бюджетної сфери міста, першого відділу Олександрійського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, аматори сцени міського Палацу культури, патріотично налаштовані учнівська молодь й жителі нашого міста.

Фото без опису

На тлі державного прапора України учасники акції Єдності гуртом виконали гімн України та проскандували: “В єдності наша сила!”, “Ми народжені вільними!”, “Незламні, єдині, сильні та вільні!”, “Слава Україні! Героям слава!”.

Від імені міської влади зі словами підтримки й подяки до учасників акції Єдності звернувся очільник громади А. Маліцький, який зазначив, що “сьогодні ми, як і усі міста України, об’єднались для того, щоб показати, що ми єдиний народ і готові протистояти зовнішній загрозі. Ми пишаємось кожним українцем і я дякую за ваш патріотизм і єдність. Впевнений, що цей день буде визначальним і ми покажемо всьому світові, що ми спроможні протистояти. Долучаємось до усієї України!”.

Фото без опису

Далі міський голова, разом зі світловодчанами, прикрасив набережну саморобними янголами – символом чистоти, світла, духовної краси, добра і сили, а також сфотографувався на тлі національного символа України – державного прапора.

Цього дня, для посилення консолідації українського суспільства та демонстрації величі і неподільності народу України, державний прапор прикрасив фасад адміністративних будівель й інших будинків та приміщень різної форми власності, громадянський транспорт держави. Також сьогодні, на багатьох телеканалах країни, започатковано телемарафон #UAразом.

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь