Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошується набір проєктів Громадського бюджету Світловодської МТГ на 2022 рік

Дата: 17.02.2022 16:16
Кількість переглядів: 857

17 лютого, в депутатській кімнаті міської ради, відбулось перше, цього року, засідання Координаційної ради з питань впровадження Громадського бюджету на поточний рік.

Фото без опису

Згідно порядку денного засідання було прозвітовано про перебіг реалізації минулорічного Громадського бюджету та заплановано подальші дії для впровадження нового.

Фото без опису

Так, посилаючись на фінансові спроможності бюджету територіальної громади на цей рік, сума Громадського бюджету на 2022 рік складатиме 1% від власних надходжень – 295 т. 328 грн. Подача проєктів авторами розпочнеться уже зовсім скоро – з 21.02.2022 року і триватиме місяць – до 21.03.2022 року. До 11.04.2022 року здійснюватимуться аналіз і підготовка висновку. Саме голосування розпочнеться 12.04.2022 до 12.05.2022. Підрахунок голосів та визначення переможця відбудеться 13.05.2022 року. Реалізація проєкту Громадського бюджету проходитиме з 01.06.2022 року.

Цьогоріч, напротивагу минулим рокам, для економії часу та зусиль, голосування за надані проєкти Громадського бюджету втілюватиметься винятково електронним способом без використання паперових бюлетенів як це було раніше.

Долучитись до втілення умов Громадського бюджету, з легкістю, може кожен житель громади і у цьому йому професійно допоможуть відповідні фахівці, які проведуть тематичні навчання та консультації у написанні проєктів.    

Тож долучайтесь, Світловодська МТГ може стати ще кращою саме завдяки Вам!

Подати проєкти можна до відділу з внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради (адмінбудинок, кабінет №12) або на електронну пошту atamasvita@ukr.net.

Детальнішу інформацію Ви можете знайти в Положенні “Про Громадський бюджет Світловодської міської територіальної громади” у вкладці “Громада” і, відповідно, "Громадський бюджет".

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь