Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пленарне засідання 28 сесії Світловодської міської ради 8 скликання

Дата: 22.02.2022 17:40
Кількість переглядів: 558

22 лютого, згідно плану пленарних засідань Світловодської міської ради, відбулась чергова 28 сесія Світловодської міської ради під головуванням очільника громади А. Маліцького та секретаря міської ради В. Тетяниченка.

Фото без опису

Розпочинаючи хід засідання присутні у сесійній залі заслухали ряд пропозицій від колег по депутатському корпусу та голови Світловодської спілки учасників АТО щодо забезпечення умов для підтримання спокою при нетипових обставинах. Зокрема, підіймалось питання організації територіальної оборони, навчання населення основам медичної грамотності, забезпечення умов для укриття населення при надзвичайних ситуаціях, залучення ЗМІ до інформування.

Міський голова А. Маліцький цілком підтримав такі ініціативи та зазначив, що дане питання знаходиться на контролі і в цьому напрямку проводиться відповідна робота. Вивченням питання забезпечення територіальної оборони у районі зараз займається Олександрійська районна державна адміністрація, у найближчий час розглядатиметься варіант співпраці з відповідними військовими підрозділами сусіднього зі Світловодськом міста Кременчука, також уже розпочате навчання населення основам тактичної медицини, з метою обміну досвідом до міста незабаром завітає командир батальйону територіальної оборони тощо.

Фото без опису

Щодо блоку фінансових питань, то депутатами міської ради було затверджено звіт про виконання бюджету Світловодської МТГ за 2021 рік та підтримано виділення коштів на певні напрямки. Ось деякі з них: 30 т. грн. (вилов та стерилізація безпритульних тварин у смт. Власівка); 15т. 664 грн. (капітальний ремонт пасажирського ліфта у житловому будинку за адресою: вул. Конько, 31); 70 т. грн. (послуги з прибирання місць загального користування смт. Власівка); 250 т. грн. (послуги з утримання доріг на території смт. Власівка); 269 т. 332 грн. 04 коп. (реалізація проекту реконструкції зовнішньої мережі теплопостачання та індивідуального теплового пункту для Центральної районної лікарні (ЦРЛ) за адресою: вул. Героїв України, 110); 213 т. 852 грн. 96 коп. (ЦРЛ. Виплата доплати до заробітної плати медичним працівникам, які надавали медичну допомогу хворим на COVID-19); 231 т. 178 грн. 56 коп. (для організації роботи лікарської комісії  - заходи по програмі “Призовник 2022 року”); 90 т. грн. (Центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД). Для забезпечення лікарськими засобами пільгових категорій населення, що відпускаються за пільговими рецептами на виконання Постанови КМУ №1303); 615 т. 780 грн. (на потреби сільської медицини. ЦПМСД) тощо.

Фото без опису

Також під час пленарного засідання депутатами було підтримано внесення змін  до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року №14 “Про затвердження комплексної програми Світловодської міської територіальної громади соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення “Турбота” на 2021-2025 роки”, що фінансується з бюджету Світловодської міської територіальної громади. Дане рішення передбачає право на матеріальну допомогу (часткове фінансування) для встановлення автономного опалення  вразливим категоріям мешканців при відключенні споживачів від системи централізованого опалення.

Разом з тим депутатська більшість проголосувала і за скорочення (оптимізацію) ліжкового фонду ЦРЛ; затвердила програму організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт на 2022-2026 роки; підтримала зміни до програми благоустрою та програми економічного і соціального розвитку Світловодської МТГ на 2022 рік тощо.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь