Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коротка інформація станом на 24.03.22

Дата: 24.03.2022 19:07
Кількість переглядів: 921

Доброго вечора, ми з центру України 

  • За місяць війни, з 24 лютого по 24 березня 2022 року у Світловодському пологовому відділенні народилося 15 немовлят: 4 дівчинки і 11 хлопчиків. Три породіллі є вимушеними переселенками.
  • Дякуємо нашим лікарям за чуйність і людяність!
  • З початку повномасштабної війни в Україні (з 24.02.2022 року) у ЦНАП зареєстровано 1 187 внутрішньо переміщених осіб, транзитом через Світловодську МТГ пройшло 10 679 ВПО, значна частина з них отримали речі першої необхідності, продукти харчування, миючі засоби.
  • Дякуємо кожному жителю Світловодська, меценатам та волонтерам, які допомагають людям!
  • Сьогодні зареєстровано ВПО 59, консультацій по телефону 91, надано 9 адмін.послуг , 29 консультацій особисто по зверненню , оформлено запит на гуманітарну допомогу.
  • Управління соціального захисту населення повідомляє, що Урядом прийнято порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення осіб, які втратили або вимушено покинули своє житло. Тобто власники житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб отримають державну підтримку в розмірі близько 450 грн на місяць (14,77 грн. за день) за кожну прийняту особу, незалежно від віку, для компенсації витрат на комунальні послуги. Детальна інформація на офіційному сайті Світловодської міської ради. ( https://svgr.gov.ua/news/1648115426/ )
  • Сьогодні було прийнято близько 630 осіб для взяття на облік як ВПО, з них: 11 інвалідів, 210 пенсіонерів, 107 дітей, 302 працездатних осіб.
  • Короновірус війни не боїться. За період воєнного стану на Кіровоградщині на коронавірусну хворобу захворіло 970 осіб, з них 90 дітей. Дотримуйтесь протиепідемічних заходів!
  • Комбінат комунальних послуг: у зв'язку з економією електроенергії вуличне освітлення вмикатиметься з настанням сутінок і працюватиме до 23.00.
  • Заклади культури продовжують забезпечувати надійний тил.
  • Це - плетіння маскувальних сіток, виготовлення смаколиків для захисників ( пиріжки, котлети, тушонка, тощо), збір гуманітарної допомоги для ВПО.
  • Сьогодні відкрили дитячий простір, для зручності дорослих, у яких є потреба залишити під контролем на певний час своїх діток. В першу чергу це зручно гостям нашого міста.

Разом все зможемо! Все буде Україна!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь