Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Мешканці міста Світловодськ мають знати своїх місцевих героїв. Людей, які на війни та в тилу своїми людськими чеснотами наближають нас до довгоочикуємої великої Перемоги».

Дата: 03.08.2022 14:22
Кількість переглядів: 438

Білоног Любов Михайлівна та її син В'ячеслав, - громадяни з великої літери і з великим серцем, -саме так вважає Сагіна Наталья, яка тікаючи від рашистів познайомилась з цими людьми у нашому місті.

Найважливішими людьми мого життя під час цієї клятої війни стали люди, з якими раніше зовсім не була знайома. Завдяки кому я продовжую жити, усміхатися і нарешті, завдяки кому, я сьогодні є, - родині  Білоног Любові Михайлівни. Пані Любов, яка сама має інвалідність і є волонтеркою. Її син -  В’ячеслав, справжній герой. Бо він, там на війні, боронить інші міста, щоб його Кіровоградщина спала спокійно, щоб ворог не увійшов у його дім та дім його батьків. 
Сім’я, яка надала мені та сину безкоштовну благоустроєну двокімнатну квартиру в центрі міста. Спитавши, чому вони вирішили не брати з нас гроші за проживання, Люба відповіла: «Мій син воює за те, щоб вимушені переселенці скоріше повернулися додому, а не заради того, щоб на вашому горі заробити під час війни!».
Ці люди стали для нас не просто найкращими друзями й джерелом підтримки.
Хочу висловити слова дяки Богу та сім’ї Білоног, яка стала для мене другою родиною. До кінця свого життя буду вдячна людям, які мене прихистили, та буду згадувати їх у свої молитвах. Будьте здорові, щасливі і обов’язково живими. Низький вам уклін.
У житті завжди є місце подвигу! Прояв гуманності та співчуття до внутрішньо переміщених осіб – це прояв величності душі. Тому життя родини Білоног - є прикладом для наслідування тим українцям, хто залишившись у себе вдома, здає в оренду квартири та надає інші платні послуги.З повагою до міста Світловодськ та його мешканців 
Сагіна Наталія, ВПО 
29.07.2022

Повний текст-вдячність від Наталії Сагіної можна знайти за посилання :

https://docs.google.com/document/d/15j91vR8iarR2YqiCUsHgawDYm67GcaLt/edit?usp=sharing&ouid=107235990039979496266&rtpof=true&sd=true

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь