Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги отримувачів житлових субсидій!

Дата: 27.09.2022 09:13
Кількість переглядів: 1471

Якщо Ваше домогосподарство має житлову субсидію і у Вас відбулися зміни, а саме будинок відключився від послуги централізованого опалення, необхідно подати новий пакет документів:

- заяву про призначення та надання житлової субсидії;

- декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії;

- акт про відключення від систем централізованого опалення.

Громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов’язаний протягом 30 календарних днів поінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про виникнення обставин, зокрема щодо:

- зміни складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарств;

- зміни соціального статусу членів домогосподарства;

- зміни у складі сім’ї члена домогосподарства;

- зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання;

- зміни управителя, виконавця комунальних послуг (крім випадків, коли інформація про

зміну надається виконавцем послуги), створення об’єднання.

 Сім'ям, які раніше не користувались житловою субсидією, а також сім'ям, які використовують електричну енергію для опалення, для визначення права на отримання субсидії рекомендуємо подати відповідну заяву та декларацію.

Управління соціального захисту населення Світловодської міської ради для призначення житлової субсидії керується Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. №848 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 р. №807) зі змінами та доповненнями.

Відповідно до п.8 Порядку,  якщо в установленому порядку (відповідно до Наказу Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 р. №169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води», зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 серпня 2019 року. за № 982/33953) здійснено відключення споживачів від централізованого опалення (теплопостачання) і громадяни для обігріву приміщень використовують побутові електроприлади, для розрахунку житлових субсидій в опалювальний сезон застосовуються соціальні нормативи на комунальну послугу з постачання та розподілу електричної енергії для індивідуального опалення.  Зазначені розрахунки здійснюються на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства та акта обстеження стану зовнішньо- і внутрішньобудинкових електромереж щодо їх відповідності вимогам нормативно-правових актів, що проведені організаціями, які здійснюють обслуговування таких мереж.

Для розрахунку житлової субсидії з послугою на електроопалення необхідно подати заяву про призначення житлової субсидії та декларацію про доходи осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії та надати акт про підтвердження монтажу електроопалювальної установки або надати довідку з Світловодського РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» про встановлення електроопалення.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутись за адресою вул.Героїв України,4, «Приймальня громадян» або за телефоном «Гаряча лінія» 72839, 0682488045, 0957470934, електронною адресою управління supszn@ukr.net.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь