Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Початок опалювального сезону у Світловодську

Дата: 25.10.2022 13:57
Кількість переглядів: 458

Інформація щодо підготовки та початку опалювального сезону 2022-2023

Шановні мешканці Світловодської міської територіальної громади інформуємо Вас про те, що виконавчим комітетом Світловодської міської ради прийнято рішення щодо початку опалювального періоду 2022-2023, згідно якого початок опалювальний сезон має розпочатись за умови, що середньодобова температура повітря протягом трьох діб поспіль: — не перевищує 8 оС.
     Враховуючи погодні умови та ситуацію в країні минулого тижня Мінрегіоном проведено наради щодо вдалого початку опалювального періоду, міністр наголошує на найшвидшому початку опалювального періоду. На одній з таких нарад, що відбулась  21 жовтня ТОВ "Світловодськпобут" та КП "Власівські мережі" прозвітували щодо 100% технічної готовності підприємств до початку опалювального періоду, проведено гідравлічні випробування та поступово розпочинається наповнення мереж водою.
     Тож починаючи з 25 жовтня на території смт Власівка будуть проводитись відповідні роботи до запуску мережі, а плановий запуск опалення визначений на 28 жовтня.
        ТОВ "Світловодськпобут" також повідомили про початок наповнення мереж але знову наголосили на тому, що не впевнені в 100% готовності внутрішньобудинкових мереж багатоквартирних будинків на території міста, тому під моїм головуванням було проведено наради з головами ОСББ та управляючими компаніями щодо активізації роботи спільно з представниками теплопостачального підприємства.
Ще раз звертаюсь до всіх та наголошую на тому, що в умовах сьогодення ми повинні об'єднати зусилля, а всі відповідальні особи, як і теплопостачальних підприємства, структурних підрозділів виконкому, так і голови ОСББ та УК повинні докласти всіх зусиль задля вдалого початку опалювального сезону.
За останньою інформацією від ТОВ "Світловодськпобут" за цей тиждень планується завершити процес наповнення мереж будинків і на 1 листопада запустити опалення в місті.
 
Щодо соціальної сфери: всі об'єкти комунальної власності готові до опалювального періоду, акти готовності підписано, на нарадах керівникам структурних підрозділів наголошено на оперативному  опрацюванні  всіх питань, що будуть виникати при наповненні мереж а також безпосередньо початку опалювального періоду. 
    Також хочу повідомити про те, що вже з теплом пологове відділення і з 25 жовтня поступово будуть вмикати теплопостачання заклади, що мають альтернативні види опалення ( приміщення лікарень, ДНЗ-5 та інші).Перед вихідними вони будуть з опаленням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь