Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щороку, разом із світовою спільнотою Україна відзначає день людей з інвалідністю.

Дата: 05.12.2022 12:18
Кількість переглядів: 247

Разом з нами живуть люди, фізичні можливості яких обмежені. Але, кожен має пам’ятати, що інвалідність – це не вирок. Як показує наше життя, люди з обмеженими можливостями стають чудовими фахівцями, соціально активними людьми, які надихають багатьох.
        Дуже важливо сформувати середовище, в якому здорові люди та люди з фізичними обмеженнями почуватимуться однаково комфортно, без бар'єрів та стереотипів, а  їхні стосунки будуть складатися з взаєморозуміння та взаємодопомоги. 
Так 3 грудня в центрі активної соціально-психологічної реабілітації інвалідів "Добрада" було проведено круглий стіл. До заходу долучились представники влади, зокрема міський голова Андрій Маліцький та представники УСЗН. 
Було вислухано та почуто кожного, жваво обговорено багато важливих тем щодо доступності до соціально-важливих об’єктів, спортивних, культурних та позашкільних закладів, залучення людей з інвалідністю до занять спортом щодо доступності  транспорту. Крім того під час круглого столу було відокремлене питання щодо доступності речей першої необхідності під час можливого блекауту (підвоз води, надання можливості заряду електро пристроїв).

Така  увага держави та толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями, створити повноцінне майбутнє для кожного громадянина нашої держави, тим паче в такий нелегкий, для нашої країни час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь