Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. 

Дата: 20.02.2023 17:44
Кількість переглядів: 180

І особливо зараз, — в умовах війни в Україні, ми маємо частіше згадувати доленосні події, які стали символом боротьби за свободу та гідність.
Сьогодні, 20 лютого, з метою вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увіковічення пам’яті Героїв Небесної Сотні, в усіх куточках України, в тому числі і у Світловодську, на центральній площі міста – у сквері пам’яті Героям Небесної Сотні відбувся мітинг-реквієм, присвячений тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України загинув, відстоюючи права свого народу і майбутнє молодої демократичної держави.

Аби віддати данину шани і поваги хоробрим українцям, на акцію пам’яті зібрались представники влади на чолі з міським головою Андрієм Маліцьким, а також патріотично налаштована громадськість.  
Після оголошення хвилини мовчання в пам’ять про загиблих на “Євромайдані” учасників мітингу було запрошено покласти квіти до банерів Героям Небесної Сотні та поставити до їх світлин паперових янголів на підтримку цьогорічної акції “Янголи пам’яті”, що проходить у багатьох містах України.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми вшановуємо подвиг сучасних українських Героїв, які продовжують у новому тисячолітті справу попередників. Вони назавжди змінили хід історії країни та визначили вектор її руху в напрямку до демократичних, розвинутих, європейських держав світу.

І сьогодні, незважаючи на спротив російського агресора, ми продовжуємо рух вперед, пам’ятаючи, яку ціну заплатив і платить наш народ за це право. 
Схилімо голови перед Героями. І нехай найкращим пам’ятником для них стане мирне життя,  нова Україна, про яку вони мріяли і яку ми з вами обов’язково побудуємо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь