Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Світловодській громаді відбувся турнір з міні-футболу першість КДЮСШ №1 серед дітей 2012-2013 р.н.

Дата: 13.03.2023 11:39
Кількість переглядів: 478

11 березня на базі міського спортивного комплексу ім. А. Тузовського(директор В. Лисак) відбувся турнір з міні-футболу, участь у якому взяли 7 команд (2012-2013 р.н.).

До Світловодська на змагання прибули команди з Олександрії — "Аметист”. Світловодськ на цьому турнірі представляли дві команди комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор В. Мороз) — КДЮСШ - 1 та КДЮСШ - 2 (тренер Микола Якимець), а також команда дитячо-юнацького футбольного клубу “Дніпро”.

Крім того,  взяти участь у турнірі не змогли команди Кремінь -1 та Кремінь -2, у зв’язку з хворобою тренера, команду відправили на карантин.

Відсутність команди з м. Кременчук не завадила грі, з самого ранку юні спортсмени змагалися за чемпіонське звання, а в цей час їх батьки, друзі та одноклубники підтримували їх гучними вигуками з трибун. Футболісти нашої громади на турнірі показали себе справжніми професіоналами, і довели, що можуть претендувати на звання команд переможців.

Під час вручення нагород своє вступне слово сказав директор КДЮСШ №1 - В. Мороз, який подякував глядачів та батьків  за підтримку дітей, а тренерів — за роботу.

За результатами гри 2013 р.н. свої переможні місця посіли: І місце – «КДЮСШ -1», II місце – ФК «Дніпро», III місце – «КДЮСШ – 2», IV місце – «Аметист».

Кращими гравцями турніру визначили: Ліненко Владислав – «КДЮСШ – 1», Осадчий Владислав – «КДЮСШ -2», Турчин Всеволод – ФК «Дніпро», Кубкіна Ульяна – «Аметист».

Усіх учасників змагань було нагороджено кубками, медалями та солодощами.

Велика вдячність усім батькам, тренерам та директорам спортивних шкіл за те, що продовжують розвивати спортивну діяльність у нашому місті. І завжди дякуємо нашим ЗСУ за тихе життя у нашій громаді.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь