Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фахівці Світловодського управління Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості разом з представником центру Світловодського бюро правової допомоги провели зустрічі для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 10.04.2023 11:28
Кількість переглядів: 146

З метою ознайомлення із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості та підвищення рівня доступності інформації, отримання правових консультацій, протягом лютого місяця 2023 року, фахівці Світловодського управління Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості разом з представником центру Світловодського бюро правової допомоги провели зустрічі для внутрішньо переміщених осіб в місцях компактного поселення таких осіб: закладах дошкільної освіти №19, №14, №18 Світловодської  ОТГ.

 

Присутнім розповіли про послуги, які надає служба зайнятості для внутрішньо переміщених осіб, стан та потреби місцевого ринку праці, можливості працевлаштування, отримання психологічної та консультативної підтримки у пошуку роботи, організації за потреби професійної підготовки/перепідготовки чи підвищення кваліфікації.

 

Ознайомили учасників зустрічі з сучасними електронними сервісами служби зайнятості для оперативного пошуку роботи, їх можливостями та функціоналом. Фахівці дали відповіді на запитання присутніх щодо трудового законодавства, яке діє у воєнний час, порядку реєстрації та отримання послуг в центрі зайнятості.

 

Розповіли про програму компенсації роботодавцям витрат на заробітну плату працевлаштованих ВПО у розмірі 6700 грн. за кожного такого працівника впродовж перших двох місяців з початку працевлаштування. Таким чином держава заохочує роботодавців наймати ВПО під час дії воєнного стану в Україні.

 

Зустрічі  були  корисними  для більшості людей. Протягом трьох  зустрічей 40 осіб ВПО мали змогу отримати консультації спеціалістів, та отримати відповіді на актуальні питання  на даний час. 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь