Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні пройшло 37 засідання позачергової сесії Світловодської міської ради з питання розподілу дотації державних коштів по Світловодській громаді.  

Дата: 04.05.2023 08:19
Кількість переглядів: 236


 
Попередньо було проведено бюджетну комісію на якій більшість питань, які виносилися виконавчим комітетом на розгляд сесії, були підтримані. Тож сьогодні, депутати конструктивно попрацювали й прийняли відповідні рішення.  
Зокрема, сьогодні було підтримано заклади освіти, це мається на увазі виплати заробітної плати педагогічним працівникам загально освітніх закладів до кінця року. Крім того було виділено кошти по виготовленю ПКД та встановлення 13 лічильників теплової енергії які в свою чергу нададуть економію бюджетних коштів по обрахуванню теплової енергії. До того ж виділили кошти на завершення ремонтних робіт та модернізації системи опалення по 2 закладам освіти.  
Було підтримано питання по управлінню охорони здоров'я, - профінансовано програму Призовник та виплати заробітної плати й оплата медичних препаратів і медикаментів. Також підтримано виплата пенсійно пільгового забезпечення працівникам охорони здоров'я до кінця року.  
 
Вирішене питання по виділенню коштів на ПКД по другій та третій об'їздній та по селищю Власівка. 
 
Також були виділили кошти на відновлення дорожнього покриття по  вулиці Приморській, адже такий вклад є вкрай важливий для розвантаження доріг нашої громади та центральної вулиці міста Світловодськ.  
 
Не менш важливе питання - це уточнення ПКД для добудови інфекційного відділення.  Наразі, маємо надію що депутати виділять додаткові кошти та вже в цьому році інфекційне відділення буде добудоване.  
 
Також були виділенні кошти для проведення технічної експертизи гуртожитках на вул. Героїв України 94А та Приморська 74, - розпочинаємо процедури реконструкції та здачі цих об'єктів, маємо надію що депутати долучаться до цієї справи та виділять кошти.  
 
Та зазначимо, що міська влада окремо працюватиме ще й з благодійними організаціями та фондами для того, щоб добудувати та здати ці будинки в експлуатацію. 
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь