Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні громадяни, споживачі послуг підприємства!

Дата: 06.06.2023 08:26
Кількість переглядів: 250

 

З метою забезпечення прозорості договірних правовідносин та прогнозованості виникнення та виконання зобов’язань споживачами, Комунальне водопровідно-каналізаційне підприємством «Водограй» інформує.

Постановою № 440 від 07 квітня 2023 року Кабінету Міністрів України «Про деякі питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного та надзвичайного стану», визнано такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України № 412 від 05 квітня 2022 р.  «Про деякі питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного стану».

В зв’язку з чим, питання повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки в умовах воєнного стану додатково регулюються Постановою Кабінету Міністрів України № 440 від 07 квітня 2023 року, замість Постанови Кабінету Міністрів України № 412 від 05 квітня 2022 року.

 

 

Звертаємо увагу, Постанова Кабінету Міністрів України № 440 від 07 квітня 2023 року не передбачає, для мешканців Кіровоградської області, відстрочку виконання споживачем обов’язку повірки законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки.

Нагадаємо, що абзацом 5 частини 4 статті 17 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» передбачено, що періодична повірка, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування і монтаж) вузлів обліку, що забезпечують індивідуальний облік споживання теплової енергії та води в квартирах (приміщеннях) будинку, здійснюються за рахунок власників таких вузлів обліку, якщо інше не встановлено договором.

Виходячи з положень Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» власником вузла розподільного обліку – є споживачі (власники або користувачі відповідного нерухомого майна).

Тому, з метою ненастання негативних наслідків, просимо споживачів, які не здійснили повірку вузла розподільного обліку або не надали до КВКП «Водограй» результати проведеної повірки – виконати законодавчо встановлений обов’язок, здійснити повірку вузла розподільного обліку (індивідуального лічильника) або надати його результати до Абонентського відділу підприємства.

 

З повагою,

колектив КВКП «Водограй»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь