Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Програма «єРобота» розвиває бізнес Кіровоградщини: наразі сімейна медицина

Дата: 14.06.2023 09:04
Кількість переглядів: 175

 

Сім’я Радьків – це сім’я медиків. Обоє мають вищу медичну освіту і працюють за фахом. Пан Сергій – лікар загальної практики – сімейної медицини, а пані Інна – стоматолог. 

Подружжя працювало у державних установах. Однак, Інна Олександрівна неодноразово ділилася з чоловіком мрією створити власний бізнес у медичній сфері, але завжди було «не на часі», тим більше з приходом повномасштабної війни. Ця родина, як і більшість українців, зустріла її зненацька, що викликало страх перед майбутнім.

Невизначеність, ризики та ще низка факторів, які на той час не були спрямовані, на погляд медиків, на користь відкриттю своєї справи. Все змінив випадок – подружжя запросили у Вінницю на конференцію фізичних-осіб підприємців, де в обох стався справжній «переворот свідомості». Виступи успішних бізнесменів так надихнули сімейну пару, що по закінченню конференції вони були впевнені – їхньому власному бізнесу бути!

«Раніше я була найманим працівником, працювала в державній установі, в організації роботи яких є що розвивати та удосконалювати, аби людям було комфортно отримувати медичні послуги. Я хотіла створити приватні кабінети сімейної медицини, в яких буде приємний вайб, гарний свіжий ремонт, де можуть працювати спеціалісти, які постійно підвищують кваліфікацію. Щоб все було, як кажуть, для людей!», - заначила пані Інна. 

Так все і почалося. У листопаді минулого року Інна Олександрівна зареєструвалася як приватний підприємець, отримала ліцензію та  взяла в оренду два кабінети. Разом з чоловіком облаштували та обладнали їх по табелю оснащення. Взяли на роботу двох лікарів та одну медсестру. Також з метою провадження господарської діяльності з медичної практики фопівчиня уклала договір з Національною службою здоров’я України.

«Ми з чоловіком були переконані – кожен повинен зробити свій вклад, щоб допомогти країні впевнено стати на ноги. А якщо це робити займаючись улюбленою справою, ми приречені на щасливе майбутнє», –  переконливо ділиться Радько Інна.

Формула успіху Радьків –  системна кропітка праця помножена на любов до своєї справи життя. І вона дала свої «плоди» - вони отримали чимало постійних задоволених клієнтів.

Далі пані Інна згадує: «Почувши про урядову грантову програму «єРобота», яка допомагає охочим створити новий або розвивати існуючий бізнес, я подумала – це наш шанс масштабуватися і ми не можемо його проґавити!».

Тож, було прийнято рішення поборотися за безповоротний грант від держави на розвиток власної справи, щоб мати можливість відкрити ще два кабінети і дати роботу ще трьом незайнятим медикам.

Інна Олександрівна склала  структурований бізнес-план і твердо вірила у свій тріумф. І не даремно! Фахівці служби зайнятості визнали її ідею перспективною, і підприємниця стала однією з  переможців програми «єРобота».

Тепер клієнти подружжя Радьків мають змогу отримувати якісні медичні послуги в їхніх приватних кабінетах, яких стало більше завдяки урядовій ініціативі. Так до лав підприємців долучилася ще одна підприємниця, яка готова невпинно удосконалюватися і розвиватися задля підвищення рівня здоров'я нації.

Працевлаштування кваліфікованих спеціалістів до приватної клініки здійснювалося за сприяння Державної служби зайнятості. Це ще одна можливість для медиків підтримати свій бізнес і скористатися державною підтримкою – компенсація витрат за  працевлаштованих осіб на нові робочі місця, а це - внесок у розвиток економіки країни!

Тому не зволікайте. Будьте наполегливими та рішучими, дайте собі шанс бути самостійним! Спробуйте себе в грантовій програмі «єРобота», вона діє!

Є питання щодо отримання мікрогрантів? Звертайтеся до відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32 17 68 або пишіть у Telegram-канал, що створений для обміну повідомленнями з клієнтами. Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir

 

#ДСЗ #гранти #Підтримка_ підприємництва

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь