Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Світловодська громада вільна від насильства

Дата: 14.11.2023 08:49
Кількість переглядів: 193

13 листопада в приміщенні Світловодської міської ради відбулася прес-конференція на тему «Світловодська громада вільна від насильства» в рамках проекту «Запобігаємо насильству разом». Організувала захід Громадська організація «Асоціація «Повноцінне життя».

Серед присутніх на прес-конференції були представники управління освіти, молоді та спорту, управління культури й туризму та УСЗН, а також представники центру соціальних служб та служби захисту дітей.

Під час розмови присутнім розповіли про проект «Запобігаємо насильству разом», який спрямований на підвищення усвідомленості про проблему насильства, впровадження методів превентивної роботи й відновлення психоемоційного здоров’я жінок.

Зокрема, представники ГО «Асоціація «Повноцінне життя» презентували присутнім активності, які відбудуться в рамках проекту «Запобігаємо насильству разом» у Світловодській громаді з нагоди всесвітньої акції «16 днів проти насильства».

Якщо Ви стали жертвою домашнього насилля і потребуєте психологічної або юридичної консультації, звертайтеся за номерами:

0 800 500 335 (з мобільного або стаціонарного) або 116 123 (з мобільного).

Крім того,  у Світловодській МТГ створена та функціонує Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або за ознакою статі, члени якої виїжджають до сімей, у яких зафіксовано факт домашнього насильства, і першими надають фахову психологічну та соціальну допомогу.

До мобільної бригади можна звернутись: м. Світловодськ, вул. Героїв України,14, каб. 46–47, вівторок з 9:00 до 12:00, або за тел. (05236) 72821Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь