Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський краєзнавчий музей отримав допомогу від Центру допомоги мистецтву України.

Дата: 19.12.2023 15:57
Кількість переглядів: 97

Сьогодні працівниками КЗ «Світловодський міський краєзнавчий музей» було прийнято гуманітарний вантаж від Центру допомоги мистецтву України (Ukraine Art Aid Centre) і Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

«У жовтні до нас звернувся директор Першого музею історії однострою за сумісництвом регіональний координатор Центру допомоги мистецтву України Роман Пацовський, який збирав запити по потребах музею, ми йому передали потреби й через певний час нас сповістили про те, що нам буде надана вся потрібна допомога», — розповідає директорка музею Ніна Сокуренко.

 

Серед цінного вантажу до музею надіслали ноутбук та напівпрофесійний осушувач повітря, який є критично важливим для регулювання і підтримки вологості повітря в приміщенні, де зберігається «вразлива» спадщина. Також, отримали пластиковий бокс для зберігання документів, декілька видів пакувальних матеріалів, потужний ліхтар, павербанк, вогнегасники тощо.

 

«Дякуємо начальнику управління культури й туризму Тетяні Головачовій та міському голові Андрію Маліцькому за наданий транспорт, аби забрати чималу посилку, адже разом із нами допомогу отримав і архівний відділ Світловодської міської ради», — завдячує директор міського музею.

 

Колектив «Світловодський міський краєзнавчий музей» та архівний відділ Світловодської міської ради висловлюють окрему щиру подяку Центру допомоги мистецтву України, який за підтримки Міністерства культури Німеччини активно допомагає українським музеям, а також велика вдячність координатору Ірині Нікіфоровій за допомогу в організації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь