Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Світловодській громаді продовжує працювати мобільна бригада соціально-психологічної допомоги

Дата: 29.02.2024 14:14
Кількість переглядів: 81

При Світловодському міському центрі соціальних служб діє мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Спеціалісти безоплатно надають оперативну і фахову допомогу тим, хто постраждав чи перебуває в кризовій ситуації та потребує екстреної допомоги.

До складу мобільної бригади входять: представники міського Центру соціальних служб, представник сектору ювенальної превенції Олександрійського районного відділу поліції, представник служби в справах дітей, представник управління соціального захисту населення та представник юридичного відділу.

Варто зазначити, що Центр соціальних служб тісно співпрацював із БФ «Безпечне майбутнє». Тож для ефективної роботи Центру та Мобільної бригади було передано 2 ноутбуки, 4 планшети, мобільний телефон, павербанк, портативний ліхтарик, аптечку для надання невідкладної медичної допомоги постраждалим від домашнього насильства, фліпчарт, проєктор та проєкційний екран для проведення профілактичних заходів щодо запобігання випадкам насилля в сім’ях.

Зокрема, у Центрі є безліч цікавих тематичних ігор, інформативних брошур та методичної літератури. З метою збереження ментального здоров’я психолог Центру проводить групові тренінги та індивідуальні консультування осіб, які цього потребують.

До мобільної бригади можна звернутись: м. Світловодськ, вул. Героїв України,14, каб. 46–47, вівторок з 9:00 до 12:00, або за тел. (05236) 72821



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь