Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова Андрій Маліцький взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України

Дата: 16.04.2024 11:06
Кількість переглядів: 72

Захід відбувся 12 квітня у Чернівцях за участю Президента України  Володимира Зеленського, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, представників Уряду, голів обласних адміністрацій, територіальних громад та органів місцевого самоврядування, представники сил безпеки та оборони держави, дипломатичні представники держав-сусідів і партнерів України.

Обговорювали питання енергетики, посилення оборони та реабілітації військових.

Президент наголосив, що в центрі уваги зараз має бути енергетика, адже почалася підготовка до нового опалювального сезону і кожен куточок нашої країни, не зважаючи на російські обстріли та складну ситуацію в енергетиці, має бути готовим на 100%.

Розглянули впровадження нової урядової політики щодо підтримки вітчизняного виробництва та напрацювання ефективної системи медичної реабілітації військовослужбовців.

Учасники обговорили поточний стан функціонування об’єктів енергетичного комплексу та заходи із забезпечення стабільної роботи енергетичної системи в умовах постійних ракетних обстрілів. 

Особливу увагу приділили превентивній роботі з боку сектору безпеки і оборони.

Крім того, на Конгресі була представлена економічна платформа «Зроблено в Україні». Сьогодні виробляти і купувати власну продукцію – шлях до підтримки економіки України, сприйняття розвитку вітчизняного виробництва та стимулювання підприємництва.

На завершення присутні окреслили нові можливості та виклики для українських громад, пов’язані з подальшою інтеграцією України до Європейського Союзу. 

Президент України, в свою чергу, звернувся до керівників органів місцевого самоврядування із закликом проявляти максимальну увагу до наших воїнів, які проходять лікування після поранень та реабілітації, підтримувати і сім'ї військовослужбовців, які зараз на фронті та всіх, хто дійсно допомагає обороніФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь