Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Освітній Драйв»: команда КЗ «Ліцей сучасної освіти «Інтелект» увійшла до десятки переможців конкурсу міні-грантів для молоді від UNICEF

Дата: 09.05.2024 12:55
Кількість переглядів: 136

З 30 квітня по 2 травня на Кіровоградщині вирував проєктний воркшоп «Освітній драйв», який став частиною конкурсу міні-грантів для молодіжних команд, започаткованого Громадською організацією «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» в партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).

Мета проєкту — підтримка та заохочення дітей, учнівської молоді та педагогів Кіровоградської області до впровадження інновацій в освітній простір.

«Освітній драйв» є частиною програми «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT».

Учасники конкурсу подали пропозиції проєктної діяльності, спрямовані на розвиток м’яких навичок (soft skills) та навичок саморозвитку (self skills).

З 41 проєктної заявки було відібрано 10 найкращих, які пройшли проєктний воркшоп та отримали фінансування.

Відбір переможців здійснив регіональний конкурсний комітет, до складу якого ввійшли представники Управління молоді та спорту КОДА, громадського сектору та освітяни.

До десятки фіналістів ввійшла команда КЗ «Ліцей сучасної освіти сучасної освіти «Інтелект» Світловодської міської ради» з проєктом «Розвиток шкільного Молодіжного парламенту».

Мета проєкту: формування та розвиток життєвих навичок та підвищення соціальної активності учнів 5–11 класів ліцею «Інтелект» для зниження негативного впливу тривалого дистанційного навчання, шляхом залучення учнів до участі в шкільному самоврядуванні, створення безпечного простору та проведення заходів націлених на розвиток sift skills та self skills.

Очікується, що завдяки цій ініціативі:

— учнівська молодь ліцею отримає нові можливості для розвитку та самореалізації;

— у шкільному просторі буде впроваджено більше інноваційних методів та підходів;

— підвищиться рівень навичок soft skills та self skills у молоді.

***

Проєкт «Освітній драйв» створений у межах програми «Розширення можливостей для дітей і молоді через навчання, розвиток навичок та UPSHIFT», яка реалізується ГО «СКЦ «Задзеркалля» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва й розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь