ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товару (Сир кисломолочний 9%; сир твердий 50% ), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі товару (Сир кисломолочний 9%; сир твердий 50% ), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради, ЄДРПОУ 44367468, пп. 1 ч. 4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):Сир кисломолочний 9%; Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421(код ДК 021:2015 15540000-5- Сирні продукти(Сир кисломолочний,сир твердий))
Розмір бюджетного призначення: 318 647,10 грн. відповідно розрахунку до затвердженого тимчасового розпису кошторису на І півріччя 2025 року
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до проведеного моніторингу цін шляхом збору інформації про ціни, що містяться в комерційних пропозиціях постачальника і становить: 318 647,10 грн. з ПДВ.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання з дати укладання договору по 30 червня 2025 року.
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та
якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування та характеристики товару |
Кількість, кг |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі |
1 |
Сир кисломолочний -9% |
1 830 |
Сир кисломолочний 9%- ДСТУ 4554:2006 (Сир кисломолочний - творог) Сир кисломолочний жирністю не нижче 9%. Білковий кисломолочний продукт, який повинен містити переважно казеїн та сироваткові білки, який виробляють сквашуванням молока заквашувальними препаратами із застосуванням способів кислотної або кислотно-сичужної коагуляції білка. Консистенція та зовнішній вигляд - м’яка, мазка або розсипчаста; дозволено незначна крупинчастість та незначне виділення сироватки. Смак та запах - характерний кисломолочний, без сторонніх присмаків і запахів. Колір - білий або з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою. Не допускається наявність немолочних жирів. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 80% від загального терміну придатності до споживання.. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». На момент поставки термін придатності до споживання товару |
2 |
300 |
Сир твердий жирністю не нижче 50%. Повинен мати чисту, рівну поверхню, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покриту захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру, мати специфічний сирний запах і смак, без наявності сторонніх присмаків і запахів. Дозволено наявність присмаку пастеризації. Тісто повинно бути пластичним, ніжним однорідним, злегка крихким. Колір - однорідний за всією масою, від білого до жовтого. Не допускається наявність немолочних жирів. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90% від загального терміну придатності до споживання. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товар повинен надходити згідно поданих заявок і відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що завірені належним чином, що засвідчують якість та безпеку запропонованої в повному обсязі продукції, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (сертифікати відповідності та/або посвідчення про якість та/або декларація про якість, експертні висновки, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи (СЕС) (у разі наявності) та/або довідки Упаковка виготовлена з дозволених матеріалів. Маркування має містити наступну інформацію: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, масова частка жиру у сухій речовині у %, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. |
Бухгалтер ІІ категорії Наталія ЄРУНОВА