ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товару (борошномельно-круп̕ яної промисловості), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі товару (борошномельно-круп̕ яної промисловості), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради, ЄДРПОУ 44367468, пп. 1, ч. 4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Борошно пшеничне в/г, крупа гречана, крупа рисова, крупа пшоняна, крупа пшенична «Артек», крупа перлова, крупа кукурудзяна, крупа ячмінна, крупа вівсяна, крупа булгур, крупа кус-кус, борошно цільнозернове (15610000-7- Продукція борошномельно-круп'яної промисловості).
Розмір бюджетного призначення: 97 298,93 грн. відповідно розрахунку до тимчасового розпису кошторису на I півріччя 2025 року.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до проведеного моніторингу цін шляхом збору інформації про ціни, що містяться в комерційних пропозиціях постачальника і становить: 97 298,93 грн з ПДВ
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання з дати укладання договору по 30 червня 2025 року.
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування та характеристики товару |
Кількість, кг |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі |
1 |
Борошно пшен. в/г ГСТУ 46.004 |
450 |
Борошно пшеничне в/г Борошно повинно мати: колір - білий з кремовим відтінком, запах - властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий, без сторонніх домішок. Борошно повинно бути без уражень шкідниками. Без ГМО. Показники якості повинні відповідати ДСТУ 46.004-99. Фасування: не більше 5 кг
|
2
|
Крупа гречана ядриця першого гатунку ДСТУ 7697 |
450 |
Крупа гречана Крупа гречана ядриця. Запах та колір властивий гречаній крупі, цільне ядро без стороннього запаху (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів). Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг.
|
3
|
Рис круглозернистий шліфований, сорт перший ГОСТ 6292 |
480 |
Крупа рисова Рис повинен бути білого кольору, сухий, запах властивий рисовій крупі без сторонніх запахів, не затхлий, без плісняви. Не заражений шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг.
|
4
|
Пшоно шліфоване, сорт вищий
|
245 |
Крупа пшоняна Пшоно шліфоване, повинно мати жовтий колір, притаманний пшону зі смаком і запахом, характерним пшону, без затхлості, плісняви та інших сторонніх запахів. Не заражене шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг. |
5 |
Крупа пшенична Артек ДСТУ 7699 |
300 |
Крупа пшенична « Артек» Подрібнені зерна пшениці округлої форми, шліфовані, звільнені від зародку, плодових та зерняткових оболонок. Крупа пшенична повинна мати жовтий колір. Смак та запах властиві пшеничній крупі, без стороннього запаху. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг
|
6 |
Крупа перлова,№4 ДСТУ 7700 |
145
|
Крупа перлова Крупа повинна мати білий колір з жовтим відтінком. Запах властивий для цього виду круп без сторонніх запахів та присмаку. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг |
7. |
Крупа ячмінна №2 ДСТУ 7700 |
200 |
Крупа ячмінна Доброякісні ядра, переробленого зерна повинні бути відповідної форми та величини . Крупа має бути сухою, без грудочок, за кольором і смаком властивим для даного виду крупи. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг.
|
8. |
Крупа вівсяна Геркулес ГОСТ 21149 |
250 |
Крупа геркулес Крупа повинна мати білий колір з кремовим чи жовтим відтінком, запах притаманний для цього виду круп без стороннього присмаку, бути чистою, сухою, без затхлості та плісняви. Не заражена шкідниками. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг.
|
9. |
Крупа кукурудзяна, №3 ДСТУ 4525 |
150 |
Крупа кукурудзяна колір - жовтий, запах - властивий крупі, не затхлий, вологість - не більше 15 %. Без ГМО. Фасування: пачка вагою не більше 1 кг |
10. |
Крупа булгур ДСТУ 7699 |
44 |
Доброякісні ядра, переробленого зерна повинні бути відповідної форми та величини. Крупа має бути сухою, без грудочок, за кольором і смаком властивим для даного виду крупи. Не заражена шкідниками. Без ГМО |
11. |
Крупа кус-кус ДСТУ 7699 |
48 |
Доброякісні ядра, переробленого зерна повинні бути відповідної форми та величини. Крупа має бути сухою, без грудочок, за кольором і смаком властивим для даного виду крупи. Не заражена шкідниками. Без ГМО |
12. |
Борошно цільнозернове ГСТУ 46.004 |
10 |
Борошно цільнозернове повинно мати: колір - білий з кремовим відтінком, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий, без сторонніх домішок. Борошно повинно бути без уражень шкідниками. Без ГМО. Показники якості повинні відповідати ДСТУ 46.004-99. Фасування: не більше 5 кг |
Бухгалтер І категорії _________________ Наталія ЄРУНОВА