Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення Виконавчого комітету №п. 821-862 «Рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 26 листопада 2021 року»

Кількість переглядів: 172
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Рішення Виконавчого комітету
Дата: 26.11.2021
Автор: Маліцький А.І.
Номер документу: п. 821-862
Назва документу: Рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 26 листопада 2021 року
Прикріплені файли:

Перелік рішень, які були прийняті на засіданні виконавчого комітету Світловодської міської ради

 26 листопада 2021 року

 

821. Про притягнення до адміністративної відповідальності КИРИЧЕНКО Олександра Вадимовича.

 

822. Про погодження проєкту рішення Світловодської міської ради «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради Кіровоградської області «Центр Дії» в новій редакції.

 

823.Про внесення змін до рішення від 06.11.2020 року № 624 «Про затвердження комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги  Світловодської міської ради» фінансового плану на 2021 рік».

 

824. Про включення до Переліку першого типу об’єкта оренди, який підлягає передачі в оренду на аукціоні -  підвальне приміщення за адресою: м. Світловодськ,  вул. Героїв України,14.

 

825. Про прийняття рішення про оголошення аукціону на передачу в погодинну оренду підвального приміщення за адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв України,14.

 

826. Про надання дозволу ТОВ фірмі «Ескулап» на продовження терміну дії договору суборенди частини нежитлового приміщення по вул. Героїв України,41 з фізичною особою–підприємцем Філіповим О.А.

 

827. Про дострокове припинення дії договору оренди нерухомого майна за адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв України,41з юридичною особою – товариством з обмеженою відповідальністю «Діамонд».

 

828. Про прийняття рішення про оголошення аукціону на передачу в погодинну оренду  приміщення малого спортзалу МСК ім. А.Тузовського за адресою: м. Світловодськ, вул. В.Бойка,2 (99,7 кв.м).

 

829. Про прийняття рішення про оголошення аукціону на продовження договору оренди нерухомого майна за адресою: м. Світловодськ, вул. В.Бойка,2.

 

830. Про продовження терміну дії договору оренди нерухомого майна за адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв України,64а з фізичною особою –  підприємцем Попруженком В.В.

 

831. Про включення до Переліку першого типу об’єкта оренди, який підлягає передачі в оренду на аукціоні -  нежитлове приміщення за адресою: м. Світловодськ, вул.В. Бойка,2 (13,4 кв.м).

 

832. Про включення до Переліку першого типу об’єкта оренди, який підлягає передачі в оренду на аукціоні -  нежитлове приміщення за адресою: м. Світловодськ, вул.В. Бойка,2 (10,2 кв.м).

 

833.Про прийняття рішення про оголошення аукціону  на передачу в оренду  приміщення за адресою: м. Світловодськ, вул. В.Бойка,2 (13,4 кв.м).

834. Про прийняття рішення про оголошення аукціону на передачу в оренду приміщення за адресою: м. Світловодськ, вул. В.Бойка,2 (10,2 кв.м).

 

835. Про укладання тимчасового договору на право здійснення перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті № 24 «Вул. Січових Стрільців (СТО) - вул. Озерна» в режимі маршрутного таксі.

 

836. Про погодження проекту рішення Світловодської міської ради «Про затвердження програми поводження з твердими побутовими відходами в Світловодській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки в новій редакції».

 

837. Про передачу кабельних ліній від ПС "Водовод" НС-1 підйому та кабельних ліній від ЦРП заводу "Калькулятор" м. Світловодськ.

 

838. Про передачу майна комунальної власності (павільйонів та гірлянд).

 

839. Про передачу спортивного майданчику встановленого в парку ім. Т.Г. Шевченка м. Світловодськ.

 

840. Про списання багатоквартирного житлового будинку № 9 по вул. Богуна в м. Світловодськ з балансу комунального підприємства «Житлосвіт 2012».

 

841. Про списання багатоквартирного житлового будинку № 82 по вул. Героїв України в м. Світловодськ з балансу комунального підприємства «Житлосвіт 2012».

 

842. Про списання багатоквартирного житлового будинку № 86 по вул. Героїв України в м. Світловодськ з балансу комунального підприємства «Житлосвіт 2012».

 

843. Про списання багатоквартирного житлового будинку № 88 по вул. Героїв України в м. Світловодськ з балансу комунального підприємства «Житлосвіт 2012».

 

844. Про списання багатоквартирного житлового будинку № 90 по вул. Героїв України в м. Світловодськ з балансу комунального підприємства «Житлосвіт 2012».

 

845. Про надання дозволу УЖКГ на знесення одного дерева, яке  знаходиться по вулиці Конько, 1.

 

846. Про надання дозволу гаражному кооперативу «Дніпро» 1 на знесення одного дерева, яке знаходиться по вулиці Будівельників 1, напроти гаража №546.

 

847. Про надання дозволу ЖКБ №14 на знесення трьох сухостійних дерев, які знаходяться по вулиці Будівельників, 4.

 

848. Про надання дозволу Кірієнко О.В. на знесення двох дерев, які знаходяться по вулиці Героїв України, 67.

 

849. Про надання  дозволу Коломієць Н.І.  на знесення одного дерева, яке знаходиться по вулиці Коропівська.

 

850. Про надання дозволу ОСББ «Приморський, 46» на знесення шести сухостійних дерев, які знаходяться по вулиці Приморська, 46.

 

851. Про надання дозволу ОСББ «ГРЕНАДА, 62» на знесення п’яти дерев та провести обрізку гілля одного дерева, які знаходяться по вулиці Героїв України, 62.

 

852. Про надання дозволу ОСББ «І.Богуна 1» на знесення п’яти дерев та провести обрізку гілля одного дерева, які знаходяться по вулиці Богуна 1, 3.

 

853. Про надання дозволу ОСББ «Квітневе-19» на знесення п’яти дерев та провести обрізку гілля одного дерева, які знаходяться по вулиці Героїв України, 19.

 

854. Про надання дозволу ОСББ «Щастя 2021» на знесення п’яти дерев, які знаходяться по вулиці Героїв України, 40.

 

855. Про надання дозволу ОСББ «Паркова, 44» на знесення чотирьох дерев та провести обрізку гілля трьох дерев, які знаходяться по вулиці Героїв України, 44.

 

856. Про надання дозволу ОСББ «Злагода 106» на знесення шістнадцяти дерев та провести обрізку гілля двох дерев, які знаходяться по вулиці Героїв України, 106.

 

857. Про надання дозволу КП «Світловодський міський парк культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка» на видалення чотирьох та провести обрізку гілля чотирьох сухостійних дерев, які знаходяться в парку ім. Т.Г. Шевченка біля атракціонів.

 

858.Про надання дозволу Пипичу О.М. на знесення сухостійних дерев, які знаходяться по вулиці Заводська,.

 

859. Про надання дозволу Сергійчук О.П. на знесення одного дерева, яке знаходиться по вулиці Героїв України, 2.

 

860. Про надання дозволу СМКП «Комбінат комунальних послуг» на знесення семи дерев та провести обрізку гілля семи дерев, які знаходяться по вулиці Героїв Чорнобиля, 31.

 

861. Про надання  дозволу  УЖКГ на знесення двох дерев та провести кронування одного дерева, які  знаходяться по вулиці Героїв України біля зупинки громадського транспорту в сторону смт. Власівки біля автостанції.

 

862. Про безоплатну передачу експертних висновків по ліфтам, обслуговуючій організації ТОВ «Господарник-1».

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь