Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №1212-1324 «Рішення 24-ї сесії»

Кількість переглядів: 303
Скликання: 8 скликання
Сесія: Скликання 24 сесії
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 30.12.2021
Номер документу: 1212-1324
Назва документу: Рішення 24-ї сесії
Прикріплені файли:

1212    Запит депутата Олени ЖМУРІНОЇ стосовно необхідності проведення робіт щодо відновлення дорожнього покриття по вул. Приморська, м. Світловодськ від будинку 42 до вул.

Ювілейна, буд. 2 включно.

1213    5.1.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Артеменку М.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1214    5.2.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кризі О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1215    5.3.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Лук’янцю В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1216    5.4.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Милашенко Г.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1217    5.5.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Моровій О.Є. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1218    5.6.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Оголю О.Є. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1219    5.8.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину України Сватку С.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для індивідуального садівництва.

1220    5.9.      Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Халявці Г.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1221    5.10.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Цупенко Н.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1222    5.11.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шуліці І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1223    5.12.    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Якуші В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1224    5.13.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Вічеву Р.Е. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1225    5.14.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Котляру С.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1226    5.15.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Грабчак Н.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.

1227    5.16.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Лещенко Ж.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.

1228    5.17.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Товт В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.

1229    5.18.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Павловій І.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства. 

1230    5.19.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Цимбалу О.В. для ведення особистого селянського господарства.

1231    5.31.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Новіковій Є.Д. для ведення особистого селянського господарства.

1232    5.43.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Греян В.Л. для ведення особистого селянського господарства.

1233    5.57.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Метеньканичу М.В. для ведення особистого селянського господарства.

1234    5.59.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянину України Турчину В.І. для ведення особистого селянського господарства.

1235    5.61.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Долінській К.Ф. для ведення особистого селянського господарства.

1236    5.67.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Русанову В.В. для ведення особистого селянського господарства.

1237    5.69.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Видріній Л.В. для ведення особистого селянського господарства.

1238    5.72.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Філіпповському С.В. для ведення особистого селянського господарства.

1239    5.84.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Дєгункову Д.В. для індивідуального садівництва.

1240    5.85.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки

громадянину України Лібу М.М. для індивідуального садівництва.

1241    5.86.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Міщенко Л.В. для індивідуального садівництва.

1242    5.88.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Яломісту К.В. для індивідуального садівництва.

1243    5.96.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Палярус Н.Г. для індивідуального садівництва.

1244    5.99.    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки

громадянину України Якуші В.І. для індивідуального садівництва.

1245    5.100.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність громадянці України Осауленко С.І. для індивідуального садівництва.

1246    5.101.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Кривовиду О.Г. для індивідуального садівництва.

1247    5.104.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шкуратовій Т.В. для будівництва індивідуального гаражу.

1248    5.105.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Сидорову Г.О. для будівництва індивідуального гаражу.

1249    5.106.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Балабіну В.В. для будівництва індивідуального гаражу.

1250    5.107.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Ушакову В.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1251    5.108.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Вовк Г.В для будівництва індивідуального гаражу.

1252    5.109.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Головачовій Т.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1253    5.111.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: вул. Михайла Грушевського, 12, м. Світловодськ, громадянці України Шаговській В.В. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

1254    5.112.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці

України Мойсейченко О.О. для городництва.

1255    5.113.  Про передачу в постійне користування земельних ділянок СМКП «Комбінат комунальних послуг» за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада, м. Світловодськ, вул. Підгірна, для індивідуального садівництва.

1256    5.114.  Про передачу в постійне користування земельної ділянки, площею 1,0219 га, за адресою: Кіровоградська область Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада, м. Світловодськ, вул. Комарова, 113, Світловодській

міській державній лікарні ветеринарної медицини

1257    5.115.  Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, площею 1,0219 га, Світловодській міській державній лікарні ветеринарної медицини на окремі дві земельні ділянки за адресою: Кіровоградська область Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада, м. Світловодськ, вул. Комарова, 113.

1258    5.116.  Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) згідно державного акту на право постійного користування землею КВКП

«Водограй».

1259    5.117.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Гекало Л.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і

споруд (присадибна ділянка).

1260    5.118.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянину України Шакірову Р.У. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і

споруд (присадибна ділянка).

1261    5.175.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Войтенку В.М. для ведення особистого селянського господарства.

1262    5.176.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Крайнику А.С. для ведення особистого селянського господарства.

1263    5.191.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Зайченку О.Г. для ведення особистого селянського господарства.

1264    5.195.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гонцю А.С. для ведення особистого селянського господарства.

1265    5.201.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бабенко З.А. для ведення особистого селянського господарства.

1266    5.202.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бабенку М.Г. для ведення особистого селянського господарства.

1267    5.203.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Рендеш М.В. для ведення особистого селянського господарства.

1268    5.206.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Стусю А.М. для ведення особистого селянського господарства.

1269    5.219.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бандурович Т.М. для індивідуального

садівництва.

1270    5.220.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бегмі М.В. для індивідуального садівництва.

1271    5.221.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Яцику С.О. для індивідуального садівництва.

1272    5.222.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Ухналь О.М. для індивідуального садівництва.

1273    5.223.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Алєксєєвій О.П. для індивідуального садівництва.

1274    5.224.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Турчин Л.П для індивідуального садівництва.

1275    5.225.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки

громадянці України Тороп О.А. для городництва.

1276    5.226.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кондратюку В.Ф. для будівництва індивідуального гаражу.

1277    5.227.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Глущенку М.О. для будівництва індивідуального гаражу.

1278    5.228.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Пурденко І.В. для будівництва індивідуального гаражу.

1279    5.229.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Шитю О.О. для будівництва індивідуального гаражу.

1280    5.230.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора).

1281    5.231.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ПС «Сплав» (45

ділянок).

1282    5.232.  Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шафрай Н.А. для індивідуального садівництва.

1283    5.233.  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Харитоновичу Я.В. для ведення особистого селянського господарства.

1284    5.234.  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Немазаному М.С. для ведення особистого селянського господарства.

1285    5.235.  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бикову Д.В. для ведення особистого селянського господарства.

1286    5.236.  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Лапицькій Л.І для ведення особистого селянського господарства.

1287    5.237.  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Рудаєвій С.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1288    5.238.  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кожум’яці М.Ю. для будівництва індивідуального гаражу.

1289    5.239.  Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту ПрАТ

«Кіровоградобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії під обслуговування ЗТП-262 загальною площею 0,0039 га».

1290    5.240.  Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту ПрАТ

«Кіровоградобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії під обслуговування ЗТП-263 загальною площею 0,0099 га».

1291    5.241.  Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №1992 від 02.06.2020 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Героїв України, 108-б, м. Світловодськ, ТОВ фірмі

«Ескулап».

1292    1.         Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Войтенку В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1293    2.         Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Туманян М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1294    3.         Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Грязєву В.М. для ведення особистого селянського господарства.

1295    4.         Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянці України Єфіменку В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1296    5.         Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Волощуку В.М. для ведення особистого селянського господарства.

1297    7.         Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Удовенко Г.І. для ведення особистого селянського господарства.

1298    8.         Про відмову у передачі земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину України Кулішу О.М.

1299    9.         Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лобасову Г.В. для будівництва індивідуального гаражу.

1300    12.       Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Суському С.Л. для ведення особистого селянського господарства.

1301    13.       Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду

земельних      ділянок, за адресою: вул. Центральна, буд. 2А/10, с. Павлівка, Олександрійський район, Кіровоградська область, ПАТ «Кіровоградобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

1302    14.       Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Швець Р.О. для городництва

1303    11.       Про затвердження Програми фінансової підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2022 рік.

1304    2.2. Про затвердження Положення про Громадський бюджет Світловодської територіальної громади.

1305    2.3. Про затвердження персонального складу Координаційної ради з питань впровадження Громадського бюджету

Світловодської міської територіальної громади.

1306    2.4. Про затвердження міської цільової Програми «Громадський бюджет Світловодської міської територіальної громади на

2022-2026 роки».

1307    2.5. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 17 грудня 2019 року №1845 «Про затвердження програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2020-2021 роки».

1308    2.6. Про затвердження Програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік.

1309    2.7. Про затвердження програми поводження з твердими побутовими відходами в Світловодській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки в новій редакції.

1310    2.8. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради Кіровоградської області «Центр Дії» в новій редакції.

1311    2.9. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Світловодської міської територіальної громади на 2022

рік.

1312    3.1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №92 «Про бюджет Світловодської міської

територіальної громади на 2021 рік».

1313    3.2. Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік.

1314    4.2.      Про затвердження звіту головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Світловодської міської ради».

1315    4.3.      Про затвердження Програми розвитку та підтримки КНП «ЦПМСД СМР» на 2022-2024 роки.

1316    4.4.      Про затвердження Переліку закладів культури базової мережі Світловодської міської територіальної громади.

1317    Про затвердження Положення про управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради (в новій редакції)

1318    Про внесення змін до відомостей ЄДР про засновника та назви "Центру професійного розвитку педагогічних працівників при управлінні освіти виконавчого комітет Світловодської міської ради" та затвердження статуту Комунального закладу "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Світловодської міської територіальної громади"

1319    Про затвердження міської програми "Інклюзивна освіта на грудень 2021"

1320    Про затвердження Міської цільової програми підтримки КНП "Світловодська ЦРЛ" СМР та поліпшення надання медичних

послуг населенню на 2022-2024 роки

1321    Про затвердження Програми забезпечення діяльності місцевої пожежної команди апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради на території Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік

1322    6.1.      Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 24.12.2020 №89 «Про структуру, штати виконавчих органів Світловодської міської ради» та затвердження положення про уповноважену особу з питань запобігання та

виявлення корупції.

1323    Про виконання рішення Світловодського міськрайонного суду від 27.03.2009 у справі №2-а-1.

1324    10.       Про прийняття майна комунальної власності Світловодської міської територіальної громади на баланс

виконавчого комітету Світловодської міської ради.

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь