Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №БН «Про укладання тимчасових договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах №5, 7, 24 в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі»

Кількість переглядів: 121
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 04.03.2022
Автор: Андрій МАЛІЦЬКИЙ
Номер документу: БН
Назва документу: Про укладання тимчасових договорів про організацію перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах №5, 7, 24 в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі
Прикріплені файли:

Враховуючи те, що конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування № 5, 7, 14, 24,  проведення якого заплановано на 11.03.2022 року не може бути проведений у зв’язку з Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», який затверджений Законом України від 24 лютого 2022 року N 2102-IX, розглянувши копію Акту від 22 лютого 2022 року про відкриття конвертів з позначкою «№1», зданих перевізниками – претендентами для участі у конкурсі з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування № 5, 7, 14, 24 в м.Світловодську, який оголошено на 11 березня 2022 року, керуючись Законами України «Про правовий режим воєнного стану», «Про автомобільний транспорт», «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1.     Перенести проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування № 5 «Автостанція – вул. Золотарівська», №7 «Бульвар Молодіжний – смт.Власівка» , №14 «вул.Озерна - вул. 8 Березня (маг. Рагу) – вул.Озерна», №24 «вул.Січових Стрільців (СТО) – вул.Озерна» в звичайному режимі руху та в режимі маршрутного таксі на період мирного часу після скасування воєнного стану в Україні відповідним нормативно-правовим актом.

1.1.   Документи, які подані перевізниками 21.02.2022 року для участі в конкурсі (конверт №1 та №2)  зафіксовані Актом про відкриття конвертів з позначкою «№1» від 22 лютого 2022 року залишаються в управлінні економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради з метою перевірки наявності всіх документів, передбачених п.29 Порядку проведення конкурсу.

2.      Укласти тимчасовий договір про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування №5 «Автостанція – вул. Золотарівська» в режимі маршрутного таксі з ТОВ «Світ-Автолегіон» з 19.03.2022 на період дії воєнного стану в Україні.

2.1   Перевізнику здійснювати перевезення на маршруті одним транспортним засобом (БАЗ державний номер ВА8685ВВ, резерв – БАЗ державний номер ВА3602ВТ) за граничним діючим тарифом та діючим розкладом руху.

3.      Укласти тимчасовий договір про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування №7 «Бульвар Молодіжний – смт.Власівка»  в режимі маршрутного таксі з ПрАТ «Світловодське АТП 13507» з 19.03.2022 на період дії воєнного стану в Україні.

 

3.1.   Перевізнику здійснювати перевезення на маршруті в режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху (пільгові) транспортними засобами, зазначеними в таблиці за граничним діючим тарифом та діючим розкладом руху.

 

КіКількість автобусів (без врахування резерву)

 

Кількість автобусів (без врахування резерву)

 

Марка та державний номер

автобусів

 

Марка та державний номер резервного автобусу

 

Маршрутне таксі

 

2

 

БАЗ 2215         ВА2803ВХ

 

Богдан А-091    ВА6833ВІ

 

 

 

Звичайний

 

1

 

БАЗ  А081.10  ВА0787ВН

 

ЧАЗ   А074          ВА3593ВС

   

4.      Укласти тимчасовий договір про організацію перевезень пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування №24 «вул.Січових Стрільців (СТО) – вул.Озерна» в режимі маршрутного таксі з ТОВ «Світ-Автолегіон» з 06.03.2022 на період дії воєнного стану в Україні.

4.1    Перевізнику здійснювати перевезення на маршруті одним транспортним засобом (БАЗ державний номер ВА6443АХ, резерв – БАЗ державний номер ВА3602ВТ) за граничним діючим тарифом та діючим розкладом руху.

5.         Управлінню економіки, ресурсів та розвитку міста підготувати документи для укладення тимчасових договорів з перевізниками.

6.         Оприлюднити рішення відповідно до вимог діючого законодавства.

7.         Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Максима ІЛЬЧЕНКА.

 

https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQWYfrlS1VohjN_yfaaDWpGCkfqmWrUjJxkYJwX_qqzNJ0HinvIpZJJdtIaEehO0w/pub


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь