Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №БН «Про надання дозволу на здійснення виїзної торгівлі морозивом ФОП Аванесяну Н.Р.»

Кількість переглядів: 144
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 13.04.2022
Автор: Андрій МАЛІЦЬКИЙ
Номер документу: БН
Назва документу: Про надання дозволу на здійснення виїзної торгівлі морозивом ФОП Аванесяну Н.Р.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.07 МБ)

Розглянувши заяву від 25.03.2022 року з доданими документами  ФОП Аванесян Н.Р.,  керуючись Постановою Кабінету Міністрів України  від 15.06.2006р. № 833 ”Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення”,   Наказом Міністерства економіки та з питань Європейської інтеграції України від 11.07.2003р. № 185 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі продовольчими товарами» та підпункту 8 пункту а статті 30, підпункту 2,3 пункту б статті 30, пункту 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування»,

 

виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Надати дозвіл фізичній особі – підприємцю Аванесяну  Нареку Рафаеловичу на  здійснення виїзної торгівлі морозивом з 01 квітня 2022 року по 30 вересня  2022 року, з режимом роботи з 8-00 до 20-00 години, за адресою:

-   на розі вулиць Героїв України – Чорноморівська (біля скверу).

2. Фізичній особі – підприємцю Аванесяну Н.Р. при організації торгівлі:

            2.1.Укласти договір з Управлінням економіки, ресурсів та розвитку міста про сплату за користування місцем (на розміщення ТС), що перебуває в комунальній власності. Щомісячна плата за землекористування складає 1200,00 грн. (Одна тисяча двісті гривень) та вноситься до 30 числа місяця наступного за звітним.  

            2.2. Забезпечити дотримання вимог визначених Постановою КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами), Законів України ”Про захист прав споживачів», ”Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, ”Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” (771/97-ВР).

2.3. Забезпечити вільний цілодобовий доступ до існуючих на території земельної ділянки інженерних мереж для їх ремонту та обслуговування, дотримуватись вимог інженерних служб міста.

2.4. Утримувати територію для здійснення торговельної діяльності та прилеглу територію в радіусі 5 метрів в належному санітарному стані, здійснювати їх прибирання після закінчення торгівлі. 

Неналежне виконання даного обов’язку тягне за собою накладення штрафу у розмірі ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700,00 грн.).

2.5. Забезпечити наявність:

- супровідної документації на товар, що реалізується;

- таблички із зазначенням власника і номера телефону суб’єкта, що організував торгівлю, а також прізвища, імені та по батькові продавця;

- мати при собі копію паспорту, який пред’являється на вимогу службових осіб органів державного контролю і нагляду, правоохоронних органів та посадових осіб органів місцевого самоврядування, особисту медичну книжку.

2.6. Забезпечити дотримання  санітарних та протиепідемічних норм при проведені торгівлі, забезпечити персонал (зокрема захист обличчя, очей, рук) та відвідувачів засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами а також, дотримання безпечної дистанції між споживачами.

3. У разі невиконання  ФОП  Аванесяном  Н.Р. пункту 2  рішення втрачає чинність.

             4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань житлово-комунального господарства, архітектури і будівництва Максима ІЛЬЧЕНКА.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь