Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №БН «Про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованої нежитлової будівлі розташованої за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Труда,39 фізичній особі – підприємцю Івасюку М.Я.»

Кількість переглядів: 148
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 26.05.2022
Автор: Управління Економіки
Номер документу: БН
Назва документу: Про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованої нежитлової будівлі розташованої за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Труда,39 фізичній особі – підприємцю Івасюку М.Я.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

УКРАЇНА

СВІТЛОВОДСЬКА МІСЬКА РАДА КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від «____» ____________ 2022  року                                                                 №______

 

 

 Про надання згоди на здійснення

 невід’ємних поліпшень орендованої

 нежитлової  будівлі  розташованої

 за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Труда,39

 фізичній особі – підприємцю Івасюку М.Я.

 

Розглянувши заяву від 02.05.2022 № б/н фізичної особи – підприємця Івасюка М.Я., опис передбачуваних поліпшень, дефектний акт технічного стану об’єкта оренди, виготовлений ФОП Щербаковим С.М., локальний кошторис на будівельні роботи  № 02-01-01, розрахунок загальновиробничих витрат, підсумкова відомість ресурсів до локального кошторису № 02-01-01, довідку балансоутримувача об’єкта оренди від 05.04.2022 № 10, акт роботи комісії щодо доцільності здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна - одноповерхової нежитлової будівлі загальною площею 433,0 кв.м. за адресою: м. Світловодськ, смт.Власівка, вул.Труда,39, керуючись абзацом 3 частини 4 статті 21 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157- IX, Порядку  передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, підпунктом 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

 1. Надати згоду фізичній особі – підприємцю Мирославу ІВАСЮКУ  на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна комунальної власності одноповерхової нежитлової будівлі загальною площею 433,0 кв.м., розташованої за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Труда,39, яка перебуває на балансі КП «Власівські мережі» на суму 44722,00 грн., що становить 25,14 відсотка від незалежної експертної оцінки станом на 01.04.2022, яка складає 177914,00 грн.  

          2. Після здійснення невід’ємних поліпшень фізичній особі – підприємцю Мирославу ІВАСЮКУ надати постійно діючій комісії інформацію про завершення виконання робіт з одночасним наданням:

- належним чином оформлені копії: дозволу на виконання будівельних або ремонтних робіт, актів  виконаних  будівельно  або  ремонтних  робіт              

 

(форма КБ-2), підписані замовником та підрядником акти виконаних робіт;

          - належним чином оформлені копії документів, що підтверджують проведені орендарем розрахунки за виконані поліпшення об’єкта оренди, у тому числі придбані матеріали, конструкції тощо(форма КБ-3);

- надати аудиторський висновок щодо підтвердження фінансування здійснених поліпшень за рахунок коштів орендаря, з посиланням та долученням документів,  що підтверджують  виконання та оплату зазначених робіт та придбання матеріалів.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань виконавчих органів ради з питань житлово-комунального господарства, архітектури і будівництва Максима ІЛЬЧЕНКА.  

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                Андрій  МАЛІЦЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь