Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №БН «Про погодження ФОП Гузову М.А. розміщення дитячих атракціонів та здійснення святкової торгівлі на території парку ім. Т.Г. Шевченка у м. Світловодську»

Кількість переглядів: 97
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 26.05.2022
Автор: Управління Економіки
Номер документу: БН
Назва документу: Про погодження ФОП Гузову М.А. розміщення дитячих атракціонів та здійснення святкової торгівлі на території парку ім. Т.Г. Шевченка у м. Світловодську
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.05 МБ)

 

 

Розглянувши  заяву  від 11.05. 2022 року  з  доданими   документами  ФОП  Гузова М.А.

керуючись постановою Кабінету Міністрів України  від 15.06.2006 № 833 ”Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення”, Наказом Міністерства економіки та з питань Європейської інтеграції України від 11.07.2003 № 185 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі товарами» та підпункту 8 пункту «а» статті 30, підпункту 2,3 пункту «б» статті 30, пункту 6 статті 59 Закону України ”Про місцеве самоврядування”,

 

 

виконавчий комітет Світловодської міської ради вирішив:

 

1. За умови наявності посвідчення Держпраці на експлуатування устаткування підвищеної небезпеки, висновків Держспоживслужби на устаткування для виробництва харчових продуктів (попкорн, солодка вата тощо) та на матеріали, з яких виготовлені атракціони, та інших необхідних дозвільних документів, погодити ФОП Гузову Максиму Анатолійовичу торгівлю солодкою ватою, карнавальною атрибутикою  та розміщення дитячих атракціонів на території парку ім. Т.Г. Шевченка у м. Світловодську на період з 13.05.2022 року по 31.05.2022 року.

 

2. Управлінню житлово-комунального господарства та управлінню економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради взяти на контроль виконання п.1 даного рішення.

 

 3. Відповідальність за санітарний стан території та дотримання правил торгівлі, громадського порядку, техніки безпеки покласти на ФОП Гузова М.А. 

 

    

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з питань житлово-комунального господарства, архітектури і будівництва Максима ІЛЬЧЕНКА.

 

                              

               

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь