Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №БН «Про прийняття рішення про оголошення аукціону  на передачу в оренду нежитлової будівлі за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Східна,14»

Кількість переглядів: 112
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 06.06.2022
Автор: Управління Економіки
Номер документу: БН
Назва документу: Про прийняття рішення про оголошення аукціону  на передачу в оренду нежитлової будівлі за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Східна,14
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

Про прийняття рішення про оголошення

аукціону  на передачу в оренду нежитлової

будівлі за адресою: м.Світловодськ,

смт.Власівка, вул.Східна,14

 

 

Керуючись  Законом України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157- IX, Порядком  передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, підпунктом 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи заяву від 03.05.2022 №19 директора ТОВ «ІНДОМО» Глинченка О.М. та клопотання від 24.05.2022 №229 начальника управління культури і туризму СМР Мельник Т.А.,

 

виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

           1. Оголосити аукціон, за результатами якого договір оренди нежитлової одноповерхової будівлі загальною площею 427,1 кв.м., розташованої за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка,  вул.Східна,14 (далі – об’єкт оренди), може бути укладений з переможцем  аукціону  терміном на 4 роки 11 місяців, цільове призначення об’єкта оренди – розміщення виробничої майстерні, складу, побутових кімнат.

           2. Управлінню економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради стосовно об’єкта оренди, визначеного у пункті 1 цього рішення:

          2.1. Повідомити заявника юридичну особу – товариство з обмеженою відповідальністю «ІНДОМО», про обставини, визначені у пункті 1 цього рішення.

          2.2. Оприлюднити в електронній торговій системі оголошення про проведення  аукціону.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань виконавчих органів ради з питань житлово-комунального господарства, архітектури і будівництва Максима ІЛЬЧЕНКА.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь