Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Порядок денний та проекти рішень на 35 сесію Світловодської міської ради»

Кількість переглядів: 196
Скликання: 8 скликання
Сесія: Cкликання 35 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 11.10.2022
Автор: Маліцький А.І.
Номер документу: БН
Назва документу: Порядок денний та проекти рішень на 35 сесію Світловодської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (1.89 МБ)

 

                                                                                        ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Тридцять п’ятої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     25 жовтня  2022 року                                            сесійна зала

     10:00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.

 

  1. Організаційні питання.

Доповідає: Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

         2.1. Про звернення депутатів Світловодської міської ради восьмого скликання щодо заборони діяльності Української православної церкви (московського патріархату) в зв’язку  з підтримкою російської агресії.

         2.2. Про припинення повноважень керуючого справами виконавчого комітету Тетяни ГОЛОВАЧОВОЇ 

         2.3.   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №6 від 24.11.2020 року «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» зі змінами.

 

      Доповідає: Юлія ОРЛОВА – заступник міського голови з гуманітарних питань.

       2.4. Про звернення депутатів Світловодської міської ради щодо включення КНП «Світловодської ЦРЛ» СМР до переліку кластер них закладів Кіровоградської області.

 

  1. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства.

Доповідає: Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань ЖКГ.

  3.1  Про затвердження Положення про порядок поховання та похоронну справу, а також порядок надання ритуальних послуг на території Світловодської міської територіальної громади Олександрійського району Кіровоградської області.

3.2.  Про затвердження Положення про органи самоорганізації населення (квартальні комітети) Світловодської міської територіальної громади.

3.3.   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 21 грудня 2021 року №1308 «Про затвердження програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік»

3.4.  Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівля ЗДО (ясла-садок) №5.

 

Доповідає: Ольга КВІТКА – в.о. начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    3.5. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Світловодської міської територіальної громади

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

Доповідає: Ольга КВІТКА – в.о. начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1. Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №809 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Третякову В.В. для індивідуального садівництва».
    2. Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №1561 від 19.08.2022 «Про укладання договору оренди земельної ділянки по вул. Будівельників, 20-а, ПрАТ «Кіровоградобленерго»»
    3. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради № 1558 від 19.08.2022 «Про укладення договору оренди земельних ділянок вздовж 3-ї Об’їзної дороги, м. Світловодськ, Кіровоградська область, ПрАТ «Кіровоградобленерго»»
    4. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради № 1585 від 19.08.2022 «Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул.Будівельників, 12-В,ПрАТ «Кіровоградобленерго»
    5. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо поділу та передачу у постійне користування земельних ділянок за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська територіальна громада, вул. Комарова
    6. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки за адресою: м. Світловодськ, вул. Вадима Бойка, 11, АТ «Укртелеком» та АТ «Укрпошта»
    7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії під обслуговування ЗТП – 3  за адресою: вул. Вадима Бойка, 15, м. Світловодськ, Кіровоградська область, ПрАТ «Кіровоградобленерго»
    8. Про затвердження технічної документації знормативної грошової оцінки земельних ділянок для розміщення, будівництва,експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії під проектовану ділянку повітряної лінії ПЛ 10кВ(32 опори), за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вздовж вул. Центральна ПрАТ «Кіровоградобленерго»
    9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки, зі зміною цільового призначення громадянину України Бондарю В.Ф., за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, м. Світловодськ,пров. Залізничний, 8а, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
    10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: вул. Героїв України, 7, кв 25 , м. Світловодськ, громадянці України Костовій С.О. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
    11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул.Героїв України,72-ж, м.Світловодськ, громадянину Бугаєнку П.П.
    12. Про передачу в оренду АВПП «Украгротехнологія» земельної ділянки сільськогосподарського   призначення комунальної  власності  для   ведення товарного    сільськогосподарського виробництва.
    13. Про передачу в оренду ФГ «Яна Ш.» земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    14. Про передачу в оренду земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, ФГ «Яна Ш.»
    15. Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Молодіжна,44, смт.Власівка, м. Світловодськ,  Кіровоградська область ПП «Віктор і К».
    16. Про укладення договору про встановлення земельного сервітуту, за адресою: вул. Молодіжна, смт. Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»
    17. Про укладення договору оренди земельної ділянки, за адресою: вул. Молодіжна, 63-в, смт. Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»
    18. Про укладення договору про встановлення земельного сервітуту, за адресою: вул. Молодіжна, 56 смт.Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»
    19. Про укладення договору оренди земельних ділянок  з АТ «Укртелеком»
    20. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Молодіжна,46, смт.Власівка, м. Світловодськ Кіровоградська область, ТОВ «НАФТАСВІТ»
    21. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв України біля житлового будинку № 9, м. Світловодськ фізичній особі-підприємцю Пальчуку В.І.
    22. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Павлова, біля ж/б №8,16,18 м. Світловодськ, громадянину України Кнурову В.М.
    23. Про укладення договору оренди земельної ділянки за адресою: вул. Городоцька, 4, м. Світловодськ з ФОП Пономаренком О.Р. та громадянкою України Солодовнік І.М.
    24. Про укладення договору оренди земельної ділянки з ВАТ «Кіровоградгаз»
    25. Про укладення договору оренди земельної ділянки за адресою: вул. Героїв України, 72-а, м. Світловодськ, громадянину України Войтевичу В.М.
    26. Про укладання договору оренди земельної ділянки за адресою: Кіровоградська обл., м. Світловодськ, вул. Михайла Грушевського, 18-А з Литвиненком П.М.
    27. Про надання згоди на зведення будівель і споруд ПП «Віктор і К»
    28. Про  надання згоди на прийняття до комунальної  власності Світловодської міської територіальної громадизахисних споруд цивільного захисту (сховищ) №40704, що перебуває на балансі ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКИЙ ЗАВОД ЛУЧ» та №40705, що перебуває на балансі ПАТ «СВІТЛОВОДСЬКА НАФТОБАЗА»
    29. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Світловодської міської територіальної громади захисних споруд цивільного захисту (сховищ) ЦЗ №40709 та 40708, що перебувають на балансі ВАТ «Олімп»
    30. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
    31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул. Героїв України, 8, приміщення №12, м. Світловодськ, ФОП Маркусь В.В.
    32. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул.Героїв Чорнобиля, 34, м.Світловодськ, площею 0,1400 га, громадянці України Ждан К.В.
    33. Про надання дозволу громадянці України Ждан К.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул.Героїв Чорнобиля, 34, м.Світловодськ
    34. Про надання дозволу АВПП «Украгротехнологія» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  сільськогосподарського призначення комунальної власності  для подальшої передачі їх в оренду  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
    35. «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації  земель за адресою: на розі вул. Героїв України - Ювілейна м. Світловодськ, Кіровоградська область»
    36. Про надання дозволу ФГ «Яна Ш.» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  сільськогосподарського призначення комунальної власності  для подальшої передачі їх в оренду  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    37. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  сільськогосподарського призначення комунальної власності  ФГ «Яна Ш.» для подальшої передачі їх в оренду  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС- ПС «Сплав» (45 опор)
    39. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора)
    40. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  сільськогосподарського призначення комунальної власності  для передачі їх в оренду  ПП «БМЗ Бетон» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    41. Про надання дозволу ТОВ «МОДУС АКВА» на передачу земельної ділянки по вул. Заводська, 3-д, м. Світловодськ в суборенду ТОВ «АВВ 100»
    42. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Улезьку В.В. для ведення особистого селянського господарства.
    43. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для індивідуального садівництва.

 

 

  1. Різне.

                                        


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь