Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Порядок денний та проекти рішення на 37 сесію міської ради»

Кількість переглядів: 172
Скликання: 8 скликання
Сесія: Cкликання 37 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 12.12.2022
Автор: Апарат Ради
Номер документу: БН
Назва документу: Порядок денний та проекти рішення на 37 сесію міської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (3.71 МБ)

ПРОЕКТ

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Тридцять сьомої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     20  грудня  2022 року                                             сесійна зала

     10:00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.

 

  1. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства.

Доповідає: Юлія ОРЛОВА– заступник міського голови з гуманітарних питань

    1. Про затвердження  Комплексної програми Світловодської міської територіальної громади «Компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній та професійній  основі» на 2023-2027 роки.

 

Доповідає: Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань ЖКГ.

    1. Про затвердження Програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік.
    2. Про затвердження Програми організації громадських робіт на території Світловодської МТГ на 2023-2024 роки у новій редакції.
    3. Про затвердження Програми забезпечення діяльності місцевої пожежної команди апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради на території Світловодської міської територіальної громади на 2023рік.
    4.  Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівлі ЗДО «школа Монтесорі для дітей віком від 2 до 7 років»
    5. Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівлі ЗДО (ясла-садок) № 5.
    6.  Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівлі ЗДО (ясла-садок) № 14.
    7.  Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівлі ЗДО (ясла-садок) № 15.
    8.  Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівлі ЗДО (ясла-садок) № 19.
    9. Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівлі ЗДО (ясла-садок) № 21.
    10. Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу будівлі ЗДО (ясла-садок) № 22.
    11. Про затвердження Програми фінансової підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2023 рік.
    12. Про внесення змін до Програми цивільного захисту Світловодської міської громади на 2021 – 2025 роки.
    13. Про затвердження програми «Призовник-2023»

 

 

Доповідає: Ольга Квітка – в.о. начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1. Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік.
    2. Про затвердження Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Світловодської міської територіальної громади.
    3. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 21.01.2021 № 96 «Про  затвердження Програми розвитку земельних відносин на 2021-2024 роки» (зі змінами)
    4. Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради від 22.09.2020 №2198 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Світловодськ»
    5. Про втрату чинності рішення міської ради від 23 грудня 2014 року № 1316 «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.04.2011р. №177 „Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Світловодська, що підлягають приватизації” та припинення приватизації об’єкта комунальної власності Світловодської міської територіальної громади за адресою: м. Світловодськ, вул. Робітнича, 2, загальною площею 113,1 кв.м.

 

3. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

 

Доповідає: Ольга Квітка – в.о. начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

3.1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Шевченку В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

   3.2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Панченку А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

3.3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Іщенко О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

   3.4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Роженку А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

   3.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Пожвану В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

    3.6.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Дем’яновському С.І.  для будівництва індивідуального гаражу.

    3.7.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Деуш А.М. для сінокосіння та випасання худоби.

    3.8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для обслуговування комплексу будівель за адресою: кіровоградська область, олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада (павловська сільська рада), Комплекс будівель і споруд №9, ТОВ «Пролог Будінвест».

    3.9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. молодіжна, 63-б, смт. Власівка, громадянці України Собчак Г.М.

   3.10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Голінькову В.В. для будівництва індивідуального гаражу.

   3.11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Адамову О.В. для будівництва індивідуального гаражу.

   3.12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянинці України Литвин Л.В. для будівництва індивідуального гаражу.

   3.13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду , за адресою: вул. Приморська, 70-В, м. Світловодськ, громадянину України Борисенку В.Л.

   3.14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул. Чаплищанська, гараж № 74-а, м. Світловодськ, громадянину України Микитенку В.Г.

  3.15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки, за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада, Управлінню економіки, ресурсів та розвитку міста.

    3.16. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель за адресою: на розі вул. Героїв України-Ювілейна м. Світловодськ, Кіровоградська область.

    3.17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.

    3.18. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Світловодської міської територіальної громади захисних споруд цивільного захисту (сховищ) ЦЗ №40709 та 40708, що перебувають на балансі ВАТ «Олімп».

   3.19.  Про  надання згоди на прийняття до комунальної  власності Світловодської міської територіальної громади захисних споруд цивільного захисту (сховищ) №40704, що перебуває на балансі ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКИЙ ЗАВОД ЛУЧ» та №40705, що перебуває на балансі ПАТ «СВІТЛОВОДСЬКА НАФТОБАЗА»

   3.20. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Молодіжна, 30-а, смт. Власівка, м. Світловодськ, Кіровоградська область, що підлягає продажу.

   3.21.Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.

   3.22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС- ПС «Сплав» (45 опор)

   3.23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора)

   3.24. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бабенку В.М. для будівництва індивідуального гаражу.

    3.25. Про поновлення договору оренди земельної ділянки з ФОП Савченко О.І., для обслуговування магазину «Ірина»

    3.26. Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Молодіжна, 44, смт. Власівка, м. Світловодськ, Кіровоградська область ПП «Віктор і К»

    3.27. Про передачу в оренду земельної ділянки, площею 7,8753 га, для обслуговування цілого комплексу будівель за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодка міська територіальна громада, м. Світловодськ, смт. Власівка, вул. Молодіжна, 57, ПП «БМЗ Бетон»

   3.28. Про передачу в оренду земельної ділянки, площею 0,0462 га, для обслуговування цілого комплексу будівель за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодка міська територіальна громада, м. Світловодськ, смт. Власівка, вул. Молодіжна, 57, ПП «БМЗ Бетон»

    3.29. Про укладення договору про встановлення земельного сервітуту, за адресою: вул. Молодіжна, смт. Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»

    3.30. Про укладення договору про встановлення земельного сервітуту, за адресою: вул. Молодіжна, 56, смт. Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»

    3.31. Про укладання договору оренди земельної ділянки за адресою: Кіровоградська обл., м. Світловодськ, вул. Михайла Грушевського, 18-А з Литвиненком П.М.

    3.32. Про укладання договору оренди земельної ділянки за адресою: вул. Молодіжна, 63-в, смт. Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»

   3.33. Про укладання договору оренди земельної ділянки по вул. Молодіжна, 46, смт. Власвка м. Світловодськ Кіровоградська область, ТОВ «НАФТАСВІТ»

   3.34. Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 1175 від 23.11.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки для будівництва, та обслуговування вентиляційної градирні, за адресою: вул. Заводська, 3-Ї, м. Світловодськ, Кіровоградська область, громадянам України Петрушину О.С., Меркулову А.В.»

    3.35   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №1674 від 25.10.2022 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та передачу у постійне користування земельних ділянок за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська територіальна громада, вул. Комарова»

 

4. Організаційні питання.

 

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова

 

    4.1. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 24.12.2020 №89 «Про структуру, штати виконавчих органів Світловодської міської ради».

 

5. Різне.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь