Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Порядок денний та проєкти рішень на 42 сесію 8 скликання»

Кількість переглядів: 111
Скликання: 8 скликання
Сесія: Cкликання 42 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 09.08.2023
Автор: Апарат ради
Номер документу: БН
Назва документу: Порядок денний та проєкти рішень на 42 сесію 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (3.57 МБ)

ПРОЕКТ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Сорок другої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     22 серпня  2023 року                                              сесійна зала

     10:00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.
  2. Організаційні питання

Доповідає:   Віталій ТЕТЯНИЧЕНКО– секретар міської ради.

    1. Про дострокове припинення повноважень депутата

Світловодської міської ради Чугуєва Д.С.

 

     Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства

    1. Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові Маліцькому А.І.
    2. Про присвоєння міському голові чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.

 

  1. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства, освіти.

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

3.1 Про схвалення проекту рішення міської ради «Про затвердження Програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та іншим військовим формуванням на 2023 рік»

 

Доповідає:  Юлія ОРЛОВА – заступник міського голови з гуманітарних питань

    1.  «Про внесення  змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року №14 «Про затвердження комплексної програми Світловодської міської територіальної громади соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення «Турбота» на 2021-2025 роки», що фінансується з бюджету Світловодської міської територіальної громади»
    2. Про затвердження Програми поліпшення умов тримання затриманих  і взятих під варту осіб в ізоляторі тимчасового
       тримання №2 ГУНП в Кіровоградській області
       на 2023-2025 роки
      .
    3. Про затвердження передавального акту, складеного комісією з реорганізації Комунального закладу «Гімназія сучасної освіти №9 «Меридіан» Світловодської міської ради» та Комунального закладу  «Ліцей №10 «Престиж» Світловодської міської ради» та Комунального закладу  «Ліцей «Мрія»  Світловодської міської ради»  до Комунального закладу «Ліцей №7 «Перспектива» Світловодської міської ради»
    4. Про затвердження передавального акту, складеного комісією з реорганізації Комунального закладу «Ліцей №2 імені Вадима Бойка Світловодської міської ради» та Комунального закладу «Власівський ліцей №8 «Ерудит» Світловодської міської ради» до

Комунального закладу Ліцей №3 «Лінгвіст»  Світловодської міської ради»

 

Доповідає:  Сергій ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ – начальник управління охорони здоров’я.

3.6  Про внесення змін до рішення  Світловодської міської ради від 21 грудня 2021 року №1320 «Про затвердження міської цільової програми підтримки КНП «Світловодська ЦРЛ»СМР  та поліпшення надання медичних послуг населенню на 2022-2024 роки»

 

Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови

    1.   Про затвердження Статуту Світловодського міського комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг (в новій редакції)»
    2.       Про надання згоди на списання майна Світловодського міського комунального підприємства «Комбінат комунальних послуг»
    3.  Про програму фінансової підтримки та проведення ліквідації комунального підприємства «Житлосвіт 2012»
    4. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 06 квітня 2023 року №1694 «Про затвердження Програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік»
    5. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року №18 «Про затвердження програми цивільного захисту Світловодської міської територіальної громади»

 

     Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1.   Про  внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради від 06.04.2023 року №1708 “Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік”

 

  1. Фінансові питання.

Доповідає: Яременко Наталія Костянтинівна –начальник фінансового управління.

    1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Світловодської міської територіальної громади за 6 місяців 2023 року.
    2. Про внесення змін до рішення міської ради від 06 квітня 2023 року №1714 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік».

 

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

      Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник  управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1.   Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
    2.   Про втрату чинності рішення Світловодської міської ради №1857 від 02.06.2023 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із щодо об’єднання земельних ділянок»
    3. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 14 вересня 2004 року №217 в частині заміни сторони договору.
    4. Про укладення договору оренди земельної ділянки, за адресою: вул. Молодіжна, 63-в, смт. Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»
    5. Про укладання договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв Чорнобиля, 34-д, м. Свтловодськ, Кіровоградська область з ТОВ НДКТВП «Інструмент»
    6. Про укладання договору оренди земельної ділянки за адресою: Кіровоградська обл., м. Світловодськ, вул. Михайла Грушевського, 18-А з Литвиненком П.М.
    7. Про передачу в оренду земельної ділянки громадянину України Закряжевському О.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    8. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок ТОВ «С. ЕНЕРДЖІ-КІРОВОГРАД за адресою: с. Мала Скельова, Олександрійський район, Кіровоградська область.
    9.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Булаєнко В.В. для городництва.
    10.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянину України Булаєнку Ю.М. для городництва.
    11. Про відмову у передачі земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянину Пікашу Д.Б.
    12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бондаренко Л.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Суському С.Л. для ведення особистого селянського господарства.
    14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному акціонерному товариству «ПЛАЗМАТЕК» за адресою:вул. Центральна, 2-А/14, с. Павлівка, Олександрійського району, Кіровоградської області.
    15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному акціонерному товариству «ПЛАЗМАТЕК» за адресою:вул. Центральна, 2-А/15, с. Павлівка, Олександрійського району, Кіровоградської області.
    16.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному акціонерному товариству «ПЛАЗМАТЕК» за адресою:вул. Центральна, 2-А/16, с. Павлівка, Олександрійського району, Кіровоградської області
    17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному акціонерному товариству «ПЛАЗМАТЕК» за адресою:вул. Центральна, 2-А/17, с. Павлівка, Олександрійського району, Кіровоградської області
    18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «КОМПОЗИТ-СВ» за адресою:вул. Центральна, 2-А/10, с. Павлівка, Олександрійського району, Кіровоградської області.
    19.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду  товариству з обмеженою відповідальністю «ОФИСТАЙМ» за адресою:вул. Центральна, 2-А, с. Павлівка, Олександрійського району, Кіровоградської області.
    20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ПрАТ «ПЛАЗМАТЕК» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ:11.02) площею 0,3817 га за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 2-А/14, за межами населеного пункту.
    21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ПрАТ «ПЛАЗМАТЕК» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ:11.02) площею 0,3632 га за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 2-А/15, за межами населеного пункту.
    22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ПрАТ «ПЛАЗМАТЕК» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ:11.02) площею 0,7727 га за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 2-А/16, за межами населеного пункту.
    23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ПрАТ «ПЛАЗМАТЕК» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ:11.02) площею 0,1389 га за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 2-А/17, за межами населеного пункту.
    24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «КОМПОЗИТ-СВ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ:11.02) площею 1,8037 га за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 2-А/10, за межами населеного пункту.
    25. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «Офистайм» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ:11.02) площею 4,7557 га за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 2-А, за межами населеного пункту.
    26.   Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТОВ «Офистайм» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (код  КВЦПЗ:11.02) площею 35,6937 га за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, с. Павлівка, вул. Центральна, 2-А, за межами населеного пункту.
    27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Бондаренку В.Т. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Грицик В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Липці М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Позовному О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Постоєвій Т.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Садовській Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Стояновській О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Матвієнко Г.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    35.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину  України   Роженку А.В. для будівництва індивідуального гаражу.
    36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Швець Т.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Швець Р.О. для городництва. 
    38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Олександрійський Агропродукт»
    39. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул. Приморська, 70-в, м. Світловодськ, громадянину України Борисенку В.Л.
    40.   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Приморській, 66-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»
    41. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Приморській, 7-В, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»
    42. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по вул. Михайла Грушевського, 1-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»
    43.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення та передачі в оренду земельної ділянки  АТ «КОНЦЕРН ГАЛНАФТОГАЗ»
    44.     Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Світловодської міської  територіальної  громади захисних споруд цивільного захисту (сховищ) № 40704, що перебуває на балансі ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКИЙ ЗАВОД ЛУЧ» та № 40705, що перебуває на балансі ПАТ «СВІТЛОВОДСЬКА НАФТОБАЗА».
    45.   Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Світловодської міської  територіальної громади захисних споруд цивільного захисту (сховищ) ЦЗ №40709 та 40708, що перебувають на балансі ВАТ "Олімп".
    46. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою ПП «Віктор і К» щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: вул. Шевченко, 76, смт. Влвсівка, м. Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область.
    47.  Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою ПП «Віктор і К» щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: вул. Шевченко, 76-а, смт. Влвсівка, м. Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область.
    48.   Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації  із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки за адресою: с.Павлівка, Олександрійського району, Кіровоградської області, за межами населених пунктів (р-н Ревівка).
    49.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу по вул. Героїв Чорнобиля, 36-б ПП «ЕЛЕКТРОСЕРВІС».
    50.   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-1» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    51.   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-2» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    52.    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-3» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    53.   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки (під існуючою опорою ПЛ - 150 кВ КремГЕС - КремТЕЦ № 98, 99) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії  на території  Світловодської міської територіальної громади Кіровоградської області, АТ «Полтаваобленерго»    
    54.   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора).
    55.   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС- ПС «Сплав» (45 опор). 
    56.   Про поновлення договору оренди земельної ділянки за адресою: с. Павлівка, Олександрійський район, Кіровоградська область за межами населених пунктів.

 

 

 

 

  1. Різне.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь