Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Порядок денний та проекти рішень на 46 сесію міської ради»

Кількість переглядів: 70
Скликання: 8 скликання
Сесія: Cкликання 46 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 13.11.2023
Автор: Апарат ради
Номер документу: БН
Назва документу: Порядок денний та проекти рішень на 46 сесію міської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (9.66 МБ)

ПРОЕКТ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Сорок шостої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     21 листопада  2023 року                                            сесійна зала

     10:00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.

 

  1. Організаційні питання

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

 2.1 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 24.11.2020 року №6 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

 

Доповідає:   Віталій ТЕТЯНИЧЕНКО– секретар міської ради.

    1. Про дострокове припинення повноважень депутата

Світловодської міської ради Чугуєва Д.С.

 

     Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства

    1. Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові Маліцькому А.І.
    2. Про присвоєння міському голові чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.

 

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

    1. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості Жаріковій Л.М.
    2. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості    Кучугурі В.І.
    3. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості    Мусієнку В.В.

 

Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства

    1. Про звіт заступника міського голови з питань виконавчих органів ради з питань житлово-комунального господарства, архітектури і будівництва.

 

 

Доповідає:  Юлія ОРЛОВА – заступник міського голови з гуманітарних питань.

2.9 Про розгляд звіту про роботу підпорядкованих структур заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань за 2022 - 2023 роки.

 

Доповідає: Сергій САВИЧ - директора КНП  «Світловодська ЦРЛ»

     2.10 Про звіт директора КНП «Світловодська ЦРЛ»  Савича С.В.

 

 

  1. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства, освіти.

  Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови.

      3.1  Про   створення комунального підприємства «Адміністратор комунальних послуг» Світловодської міської ради  та затвердження статуту.

      3.2  Про надання згоди щодо створення ОСББ будинку 67 по вул. Героїв України (гуртожиток) та визначення представника.

       3.3 Про затвердження Програми поліпшення матеріально-технічної бази, створення належних умов для захисту інформації

при казначейському обслуговуванні розпорядників та одержувачів бюджетнихкоштів в Управлінні Казначейства на 2023 рік 

 

     Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1. Про внесення доповнень до рішення Світловодської міської ради від 06.04.2023 року № 1708 «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік». 
    2. Про затвердження плану діяльності Світловодської міської ради з підготовки та перегляду проектів регуляторних актів на 2024 рік.
    3. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 25.08.2020 №2133 «Про врегулювання питання розподілу повноважень щодо  передачі комунального майна в оренду територіальної громади м. Світловодськ»

 

 

  1. Фінансові питання.

Доповідає: Яременко Наталія Костянтинівна –начальник фінансового управління.

    1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Світловодської міської територіальної громади за 9 місяців 2023 року.
    2. Про внесення змін до рішення міської ради від 06 квітня 2023 року №1714 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік».

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

      Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник  управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1.  Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 28 листопада 2018 року в частині заміни сторони договору.
    2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул.Молодіжна, 53, смт.Власівка м.Світловодськ Кіровоградська область.
    3. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. вул. Героїв Чорнобиля, 32-а,  м. Світловодськ, Кіровоградська область з громадянами України Дейнерштейном С.В., Дейнерштейн Т.В., Устименком О.П.
    4. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Городоцькій, 2-А, м. Світловодськ, Кіровоградська область з ТОВ «Немирів-Ойл»
    5. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Миру, 127, м. Світловодськ, Кіровоградська область з ТОВ «Немирів-Ойл»
    6. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв України, 7, м. Світловодськ, Кіровоградська область з ФОП Карнаухом О.О.
    7. Про передачу в оренду земельної ділянки для обслуговування будівлі за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, м. Світловодськ, вул. Чероїв Чорнобиля,41,  ТОВ «СМАРТ ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД»
    8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в постійне користування земельної ділянки для оброблення (відновлення та видалення) відходів, КП «КАРАТ»
    9. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: вул. Молодіжна, 1-Д смт.Власівка, м.Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область, громадянці України Самофал Н.Б.
    10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Жмаку І.О. для городництва 
    11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України Хрієнку І.О
    12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною категорії та цільового призначення земельної ділянки на розі вулиць Дружби – Дмитра Яворницького, громадянину України Каспрову К.В. 
    13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-1» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-2» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-3» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора).
    17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС- ПС «Сплав» (45 опор). 
    18. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Світловодської міської  територіальної громади захисних споруд цивільного захисту (сховищ) ЦЗ №40709 та 40708, що перебувають на балансі ВАТ "Олімп"
    19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Олександрійський Агропродукт»
    20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: на розі вул. Героїв України- Ювілейна, м.Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область
    21. Про затвердження технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Задніпряній Г.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину України      Роженку А.В. для будівництва індивідуального гаражу
    2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину України         Сапунову О.О. для будівництва індивідуального гаражу.
    3.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Співак М.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    4. Про затвердження технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ламтєвій Т.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Цариградській О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки громадянам України  Черемісіну В.В. та Турбалій О.Е. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Чорновол Т.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    4. Про затвердження проекту землеустрою  та передачу в оренду земельної ділянки за адресою: м. Світловодськ, вул. Максима Залізняка, 33-в, ТОВ НВП «ПОЛІНОМ»
    5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Швець Р.О. для городництва.
    6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок громадянину України Швецю О.М. для городництва. 
    7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Булаєнко В.В. для городництва.
    8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок Фермерському господарству «Яна Ш» для сінокосіння та випасання худоби». 
    9. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо  відведення та передачі у власність земельної ділянки громадянці України Ситнік С.М. для ведення особистого селянського господарства.
    10. Про поновлення договору оренди земельної ділянки за адресою: с.Павлівка, Олександрійський район, Кіровоградська область за межами населених пунктів.
    11. Про відмову в поновленні договору оренди земельної ділянки Швецю О.М.
    12. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська територіальна громада,  с.Озера, вул.Вишнева,3.
    13. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок

ТОВ «С.ЕНЕРДЖІ-КІРОВОГРАД» за адресою: с. Мала Скельова, Олександрійський район, Кіровоградська область.

   5.39  Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки  для індивідуального садівництва громадянину України Пікашу Д.Б.

  5.40 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки  по вул. Михайла Грушевського, 1-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» 

  5.41 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул. Приморській, 66-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» 

  5.42 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул. Приморській, 7-В, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» 

 5.43 Про внесення змін до рішення Світловодської міської       ради      № 1843     від        02.06.2023  «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Куриленко О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) 

     5.44    Про внесення змін до рішення Світловодської міської

ради № 2106 від 30.10.2023 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Городоцька, 2В, м. Світловодськ АТ «КОНЦЕРН ГАЛНАФТОГАЗ»»

     5.45 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №464 від 27.04.2021 року «Про затвердження Переліку вільних земельних ділянок, які  надаються у користування або у власність  на земельних торгах»

 

  

 

 

  1. Різне.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь