Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Проект порядку денного та проекти рішень на 48 сесію міської ради»

Кількість переглядів: 135
Скликання: 8 скликання
Сесія: Cкликання 48 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 08.12.2023
Автор: Апарат ради
Номер документу: БН
Назва документу: Проект порядку денного та проекти рішень на 48 сесію міської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (3.21 МБ)

ПРОЕКТ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Сорок восьмої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     19 грудня  2023 року                                      сесійна зала

     10:00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.

 

  1. Організаційні питання

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

 2.1 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 24.11.2020 року №6 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

 

Доповідає:   Віталій ТЕТЯНИЧЕНКО– секретар міської ради.

    1. Про дострокове припинення повноважень депутата

Світловодської міської ради Чугуєва Д.С.

 

     Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства

    1. Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові Маліцькому А.І.
    2. Про присвоєння міському голові чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.

 

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

    1. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості Жаріковій Л.М.
    2. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості    Кучугурі В.І.
    3. Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості    Мусієнку В.В.

 

 

 

  1. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства, освіти.

  Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови.

      3.1  Про   створення комунального підприємства «Адміністратор комунальних послуг» Світловодської міської ради  та затвердження статуту.

      3.2  Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 27.06.2023 № 1876 «Про затвердження Програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2024 рік»

       3.3 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради

від 22 грудня 2020 року № 18 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водограй» на 2023 рік»

        3.4 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради

від 22 грудня 2020 року № 18 «Про затвердження програми  цивільного захисту Світловодської міської територіальної громади

на 2021-2025 роки»

       3.5 "Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства "Житлосервіс  2012" на 2023 рік."

 

Доповідає: Наталія МОЛЧАНОВА –  керуючий справами.

3.6 Про внесення змін до Комплексної програми Світловодської міської територіальної громади соціальної підтримки учасників АТО/ООС, військовослужбовців Захисників і Захисниць України

та учасників АТО/ООС, які брали участь у захисті територіальної цілісності, державного суверенітету України та увічнення пам’яті загиблих (померлих) ветеранів війни на 2023-2027 роки.

     3.7  Про внесення  змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року №14 «Про затвердження комплексної програми Світловодської міської територіальної громади соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення «Турбота» на 2021-2025 роки», що фінансується з бюджету Світловодської міської територіальної громади.

       3.8  Про затвердження Програми фінансової підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2024 рік.

 

Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

        3.9 Про визначення оператора електронного майданчика  для продажу об’єктів малої приватизації майна комунальної власності

Світловодської міської територіальної громади

     3.10 Про надання згоди на викуп нерухомого майна комунальної власності Світловодської міської територіальної громади.

 

 

  1. Фінансові питання.

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

      Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник  управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1.  Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв України, б/б №57 м. Світловодськ, Кіровоградська область  громадянами України Оленковською Т.В. та Оленковським А.П.
    2. Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Приморській, 7, м. Світловодськ, Кіровоградська область з ФОП Бацуном В.М.
    3. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Городоцькій, 2-А, м. Світловодськ, Кіровоградська область з ТОВ «Немирів-Ойл»
    4. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Миру, 127, м. Світловодськ, Кіровоградська область з ТОВ «Немирів-Ойл»
    5. Про передачу в оренду земельної ділянки Івасюку М.Я. 
    6. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки ФГ «Рубін Дворецької»
    7. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою за адресою: вул. Молодіжна, 1-Д смт.Власівка, м.Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область, МП фірмі «ДАЛЕР» (ПП фірма «ДАЛЕР»).
    8. Про надання згоди на зведення однотрансформаторної підстанції по вул. Макаренка, 9, ФОП Дігтярук Н.А. та ФОП Дігтяруку В.М.
    9. Про передачу у постійне користування земельних ділянок Олександрійській районній державній лікарні ветеринарної медицини. 
    10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Молодіжна, 1-Д смт.Власівка, м.Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область, громадянці України Самофал Н.Б.
    11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування проектованої  опори 6 кВ, АТ «Полтаваобленерго»
    12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною категорії та цільового призначення земельної ділянки на розі вулиць Дружби – Дмитра Яворницького, громадянину України Каспрову К.В. 
    13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-1» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-2» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-3» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.
    16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора).
    17. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС- ПС «Сплав» (45 опор). 
    18. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Світловодської міської  територіальної громади захисних споруд цивільного захисту (сховищ) ЦЗ №40709 та 40708, що перебувають на балансі ВАТ "Олімп"
    19. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки  по вул. Михайла Грушевського, 1-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» 
    20. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул. Приморській, 66-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» 
    21. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул. Приморській, 7-В, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» 
    22. Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок ТОВ «С.ЕНЕРДЖІ-КІРОВОГРАД» за адресою: с. Мала Скельова, Олександрійський район, Кіровоградська область.
    23. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська територіальна громада,  с.Озера, вул.Вишнева,3.
    24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  та передачу в оренду земельних   ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, під існуючою лінією електропередач ПЛ-35 кВ Власівка-Недогарки (3 опори) за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська територіальна громада, АТ «Полтаваобленерго» 
    25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  та передачу в оренду земельних   ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, під існуючою лінією електропередач ПЛ-35 кВ Власівка-Недогарки (10 опор) за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська територіальна громада, АТ «Полтаваобленерго» 
    26.   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки гр. України Боровському Ю.П.  для городництва.
    27.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Троїцькій Т.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянам України Коваленку І.І. та Коваленко Т.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної

ділянки громадянці України Курбатовій І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Мусієнко Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Швець Р.О. для городництва.
    3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок громадянину України Швецю О.М. для городництва.
    4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок Фермерському господарству «Яна Ш.» для сінокосіння та випасання худоби». 
    5.   Про затвердження технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Мартинюк Т.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

    1.  Про затвердження технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Погорілій Г.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки та передачу в постійне користування Управлінню культури і туризму Світловодської міської ради  для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування за адресою: вул. Гагаріна, 21, м. Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область.
    2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Жукову В.Д. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину України      Роженку А.В. для будівництва індивідуального гаражу
    4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянам України Нечаю В.В. та Нечай Т.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «Олександрійський Агропродукт»
    6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: на розі вул. Героїв України- Ювілейна, м.Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область.
    7. Про затвердження технічної документації із землеустрою 

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Семерджи С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

    1. Про припинення договору про встановлення строкового сервітуту під тимчасовою спорудою для провадження підприємницької діяльності від 20.10.2020 року №50.
    2. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №464 від 27.04.2021 року «Про затвердження Переліку вільних земельних ділянок, які  надаються у користування або у власність  на земельних торгах»

 

  

 

 

  1. Різне.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь