Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Проект порядку денного та проекти рішень на 52 сесію міської ради»

Кількість переглядів: 203
Скликання: 8 скликання
Сесія: Cкликання 52 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 05.03.2024
Автор: Апарат ради
Номер документу: БН
Назва документу: Проект порядку денного та проекти рішень на 52 сесію міської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (6.67 МБ)

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

П’ятдесят другої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     19 березня  2024 року                                          сесійна зала

     10:00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.
  1. Організаційні питання

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

  2.1 Про структуру, штати виконавчих органів Світловодської міської ради.

 2.2 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 24.11.2020 року №6 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

 

     Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства

    2.3 Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові Маліцькому А.І.

    2.4 Про присвоєння міському голові чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.

 

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

     2.5 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості Жаріковій Л.М.

     2.6 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості    Кучугурі В.І.

     2.7 Про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості    Мусієнку В.В.

 

Доповідає:   Віталій ТЕТЯНИЧЕНКО– секретар міської ради.

      2.8 Про затвердження перспективного плану роботи Світловодської міської ради на 2024 рік

      2.9 Про дострокове припинення повноважень депутата

Світловодської міської ради Чугуєва Д.С.

       2.10 Про дострокове припинення повноважень депутата

Світловодської міської ради Русавської А.А.

 

  Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства, освіти.

Доповідає: Наталія МОЛЧАНОВА –  керуючий справами.

       3.1  Про внесення змін до Комплексної програми Світловодської міської територіальної громади соціальної підтримки учасників АТО/ООС, військовослужбовців Захисників і Захисниць України та учасників АТО/ООС, які брали участь у захисті територіальної цілісності, державного суверенітету України та увічнення пам’яті загиблих (померлих) ветеранів війни на 2023-2027 роки.

      3.2 Про затвердження програми «Призовник-2024»

      3.3 Про перейменування вулиць, провулків Світловодської міської територіальної громади.

      3.4 Про затвердження структури та штатів Світловодського міського центру соціальних служб.

       3.5 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 20 лютого 2024 року №2204 «Про анулювання попередніх свідоцтв про право власності на майновий пай та видачу нового свідоцтва про право власності на майновий пай Коробці Олександру Володимировичу»

       3.6 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 03.03.2023 №1802 «Про затвердження Програми енергозбереження та енергоефективності закладів освіти Світловодської міської ради на 2023 рік»

        3.7 Про затвердження Програми стимулювання педагогічних

працівників та учнів закладів освіти Світловодської міської територіальної громади на  2024–2026 роки

       3.8 Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради Кіровоградської області «Центр Дії»

в новій редакції.

 

 

  Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови.

       3.9 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 27.06.2023 № 1876 «Про затвердження Програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2024 рік»»

       3.10 Про   створення комунального підприємства «Адміністратор комунальних послуг» Світловодської міської ради  та затвердження статуту.

       3.11 Про затвердження Програми фінансової підтримки на проведення ліквідації комунального підприємства «Житлосвіт 2012» на 2024 рік.

       

Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

       3.12  Про звіт про результати виконання Програми економічного і соціального розвитку Світловодської  міської

територіальної громади  на 2023 рік

       3.13 Про надання згоди на викуп нерухомого майна комунальної власності Світловодської міської територіальної громади, розташованого за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, смт Власівка, вул. Труда, будинок 39-Б, загальною площею 452,4 кв.м.

      3.14 Про надання згоди на викуп нерухомого майна комунальної власності Світловодської міської територіальної громади, розташованого за адресою: м. Світловодськ, провулок  Вітрівський, 2, загальною площею 78,6 кв.м.

      3.15 Про затвердження Програми  покращення умов обслуговування платників податків Світловодської територіальної  громади та збільшення надходжень до Державного та місцевого бюджетів  на  2024 рік

 

 

 

  1. Фінансові питання.

Доповідає:  Яременко Наталія Костянтинівна – начальник фінансового управління.

4.1 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради

від 22 грудня 2023 року № 2165 «Про бюджет Світловодської

міської територіальної громади на  2024 рік»   ( 1155000000 )

                                                                                (код бюджету)

                                                                                                               

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

      Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –  начальник  управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення громадянці України Валькірній Ю.Г.
    2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки та передачу у власність для будівництва індивідуального гаражу за адресою: провулок Нагірний, 3, гараж №1 громадянину України Глущенку Р.М.
    3.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення громадянину України Петрову І.О.
    4.  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок громадянину України Швецю О.М. для городництва.
    5.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Швець Р.О. для городництва.
    6.  Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок Фермерському господарству «Яна Ш.» для сінокосіння та випасання худоби». 
    7.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 31-г, (біля земельної ділянки з кадастровим номером 3510900000:50:218:0011) м.Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область для подальшого продажу права оренди на земельних торгах.
    8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування управлінню освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти  за адресою: вул. Робітнича, 2 Г,                       м. Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область.
    9. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки за адресою: м. Світловодськ, вул. Героїв Чорнобиля, 36-Б, ПП «ЕЛЕКТРОСЕРВІС»
    10.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Басанському В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Булаєнку І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    12.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бутовській Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Васильченку М.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Голінному В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    15.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянці України  Голіньковій Г.О. для будівництва індивідуального гаражу.
    16.     Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Гребньовій Н.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Довгопол І.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Дубровій В.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Єкімовій О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ждановій Т.Г.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Заболотній А.Вдля будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Закотюрі А.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину України         Ігнатенку С.М. для будівництва індивідуального гаражу.
    24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кабуз О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянам України Кириченку Ю.М. та        Кириченко І.А.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Кінічуку С.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Коршуновій В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Куліковій Н.А.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ломонос Л.Лдля будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    30.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Маховському О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Могильному А.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельну

ділянку громадянкам України Мусієнко А.А. та Горкавлюк С.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Ревуновській М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    2.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину України      Роженку А.В. для будівництва індивідуального гаражу.
    3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Рябошапці О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    4.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Стояновській Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Супрун К.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Усатенку І.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    7.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Хорошку Р.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Хрипуновій Л.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Цонді О.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Чобітько Н.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    11.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Шаповал К.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    12.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Швецю О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шевченко Т.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    14.  Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: вул. Шевченка, 76, смт. Власівка, м. Світловодськ, ПП «Віктор і К»
    15.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: вул. Шевченка, 76-а, смт. Власівка, м. Світловодськ,  Олександрійський район, Кіровоградська область.
    16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Світловодська та земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів Світловодської міської територіальної громади Олександрійського району Кіровоградської області.
    17.  Про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення меж Онуфріївської селищної ради (територіальної громади) Олександрійського району  Кіровоградської області.
    18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунального закладу «Міський Палац культури Світловодської міської ради» по вул. Миру, буд.16-в, с.Миронівка Олександрійського району Кіровоградської області.
    19.  Про надання згоди на зведення внутрішньомайданчикових мереж каналізації з установкою аварійних скидів для котелень ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»
    20. Про надання дозволу на викуп земельної ділянки для ведення фермерського господарства, громадянці Адактуєвій Т.В.
    21. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Героїв України, м.Світловодськ, Олександрійський район  Кіровоградська область, що підлягає продажу.
    22. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Макаренка, буд.9 м.Світловодськ, Олександрійський район  Кіровоградська область, що підлягає продажу.
    23. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земельної ділянки по вул. Михайла Грушевського, 4-л, фізичній особі – підприємцю Горбуленку О.В.
    24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Зайцеву В.І.

для визначення кадастрового номеру.

    5.57 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Молодіжна, 46 смт.Власівка, м.Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область, ТОВ «НАФТАСВІТ».

    5.58 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-1» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

    5.59 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-2» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організаці.

   5.60 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки ТОВ «СОНЯЧНА-3» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель та споруд об‘єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

    5.61 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Дубровій В.А. для городництва .

   5.62 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці України Хрипуновій Л.Ф. для городництва

    5.63 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування  комунальному закладу «Міський Палац культури Світловодської міської ради» за адресою: вул. Боровського, 8, с.Талова Балка, Олександрійський район, Кіровоградська область.

     5.64   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування комунальному закладу «Міський Палац культури Світловодської міської ради» за адресою: вул. Центральна, 34,  с. Озера, Олександрійський район, Кіровоградська область.

     5.65  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора)

     5.66  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФИСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередач ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС- ПС «Сплав» (45 опор)

     5.67    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок (під існуючими лініями електропередач ПЛ 35 кВ Власівка - Недогарки №15, №16, №17) для розміщення,  будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної  енергії на території Світловодської міської територіальної громади Кіровоградської області АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» 

     5.68  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною категорії та цільового призначення земельної ділянки на розі вулиць Дружби – Дмитра Яворницького, громадянину України Каспрову К.В.

     5.69 Про проведення земельних торгів з набуття права оренди земельної ділянки за адресою: вул.Миру, навпроти житлового будинку №226, м.Світловодськ Олександрійський район Кіровоградська обл.

     5.70 Про проведення земельних торгів з набуття права оренди земельної ділянки за адресою: вул.Січових Стрільців,108 навпроти шиномонтажу  «Андрюшкин Яр», м.Світловодськ Олександрійський район Кіровоградська область.

    5.71 Про проведення земельних торгів з набуття права оренди земельної ділянки за адресою: Максима Залізняка,33, м.Світловодськ Олександрійський район Кіровоградська обл.

    5.72  Про продаж земельної ділянки за адресою:

вул.Молодіжна, 30-а смт. Власівка м.Світловодськ Олександрійський район Кіровоградська область, громадянці України Бовбас О.С.

    5.73 Про продаж земельної ділянки за адресою: вул. Михайла Грушевського, 4-а м.Світловодськ Олександрійський район Кіровоградська область, громадянці  України Черняк Н.Л.

    5.74 Про продаж земельної ділянки за адресою: вул. Миру, 14-Е, с.Миронівка Олександрійський район Кіровоградська область, громадянці  України Єлмановій В.І.

    5.75 Про продаж земельної ділянки за адресою: вул. Миру, 48-б, м.Світловодськ Олександрійський район Кіровоградська область, громадянину  України Івашині Е.В.

   5.76 Про продаж земельної ділянки за адресою: вул.Чайковського,4 м.Світловодськ Кіровоградська область, громадянину України Плису О.Ю.

   5.77 Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Заводській, 4-є,  м. Світловодськ, Кіровоградська область  ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ РЕМОНТНО-МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД»

   5.78 Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв України, 114, м. Світловодськ, Кіровоградська область ТОВ «ІНТЕР КОНТІ СІ»

   5.79 Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Будівельників, м. Світловодськ, Кіровоградська область  ТОВ «Системавтоматика»

   5.80 Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Городоцькій, 2Г, м. Світловодськ, Кіровоградська область з громадянкою України Шахмаєвою Т.Г.

   5.81 Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Героїв України, 108-А,  м. Світловодськ, Кіровоградська область з ФОП Брагінською Н. А.

5.82  Про укладення договору оренди земельними ділянками біля с.   Павлівка, Олександрійський район, Кіровоградська область за межами населених пунктів з ПрАТ «Кіровоградобленерго»

   5.83 Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки  для індивідуального садівництва громадянину України Пікашу Д.Б.

   5.84 Про відмову у передачі в оренду земельних ділянок ТОВ «С.ЕНЕРДЖІ-КІРОВОГРАД» за адресою: с. Мала Скельова, Олександрійський район, Кіровоградська область.

   5.85 Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул. Михайла Грушевського, 1-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»

    5.86  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул. Приморській, 7-В, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»

     5.87  Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки по вул. Приморській, 66-А, ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»

5.88 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради № 1763 від 07.04.2023 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії, під існуючою лінією електропередач ПЛ - 150 кВ Крем ГЕС – Крем ТЕЦ № 98, 99 (6 опор) за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада АТ «Полтаваобленерго»»

     5.89 Про внесення доповнень до рішення Світловодської міської ради №464 від 27.04.2021 року «Про затвердження Переліку вільних земельних ділянок, які  надаються у користування або у власність  на земельних торгах»

    

 

  1. Різне.

 

6.1 Про звернення до Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності щодо політичних переслідувань Героя-розвідника Червінського Романа Григоровича.

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь