Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №- «Проекти рішень на засідання виконавчого комітету 29.01.2021 р»

Кількість переглядів: 234
Скликання: 8 скликання
Сесія: Виконавчий комітет
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 29.01.2021
Номер документу: -
Назва документу: Проекти рішень на засідання виконавчого комітету 29.01.2021 р
Прикріплені файли:
  1. звіт бюджет 2020.zip (0.11 МБ)

Про внесення змін до складу комісії по встановленню обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Управління соціального захисту населення

Керуючись п.п.3 п.2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державний бюджет», ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», комплексною програмою Світловодської міської територіальної громади соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення м. Світловодськ «Турбота» на 2021-2025 роки, відповідно до Положення про комісію по встановленню обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, затвердженого рішенням виконавчого комітету Світловодської міської ради від 13 березня 2019 року № 182, відповідно до Порядку встановлення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян та порядку проведення цих виплат, затвердженого рішенням виконавчого комітету Світловодської міської ради від 13 березня 2019 року № 183, в зв’язку з кадровими змінами

виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до складу комісії по встановленню обсягів компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян в зв’язку з кадровими змінами (додаток № 1).
2. Рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 04 грудня 2020 року № 643 вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань Ю. ОРЛОВУ.

Міський голова А. МАЛІЦЬКИЙ

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 04.12.2020 № 646 «Про затвердження складу комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам міста Світловодська за зверненням до міського голови»

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Управління соціального захисту населення

На підставі постанови Верховної ради України від 17.07.2020 р. № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 року № 716-р «Про визначення та затвердження територій територіальних громад Кіровоградської області, у зв’язку із формуванням території Світловодської міської територіальної громади, керуючись підпунктом 2 пункту «а» частини 1 ст.34, п.п.3 п.2 ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, з метою виконання пункту 4.2 розділу ІV “Комплексної програми Світловодської міської територіальної громади соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення «Турбота» на 2021-2025 роки

виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни до рішення виконавчого від 04.12.2020 № 646 «Про затвердження складу комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам міста Світловодська за зверненням до міського голови», а саме змінити назву комісії на:
- Склад комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам Світловодської міської територіальної громади за зверненням до міського голови
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань Ю. ОРЛОВУ.

Міський голова А. МАЛІЦЬКИЙ

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 13.08.2020 № 419 «Про послаблення протиепідемічних заходів на міських автобусних маршрутах в звичайному режимі руху (пільгові) в м. Світловодську»

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради

Розглянувши лист ТОВ «Світ-Автолегіон» від 19.01.2021 № 2 щодо відновлення розкладу руху автобусів в звичайному режимі руху на міському маршруті № 11; враховуючи рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 13.08.2020 № 419 «Про послаблення протиепідемічних заходів на міських автобусних маршрутах в звичайному режимі руху (пільгові) в м. Світловодську»; керуючись частиною 6 статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», підпунктом 10 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконавчий комітет Світловодської міської ради вирішив:

1. Внести зміни у Додаток до рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 13.08.2020 № 419 «Про послаблення протиепідемічних заходів на міських автобусних маршрутах в звичайному режимі руху (пільгові) в м. Світловодську», а саме: розклад руху автобусів на міському автобусному маршруті загального користування № 11 в звичайному режимі руху (ПІЛЬГОВИЙ) на період карантину викласти в наступній редакції:

Номер та назва маршруту Час виконання рейсів з кінцевих зупинок

№11

С/т "Аромат" - вул. Чайковського

с/т "Аромат": 07:15; 08:45; 16:10

вул. Чайковського: 08:00; 09:25; 16:50 

2. Оприлюднити рішення відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Рішення вступає в силу через 4 дні після його прийняття з метою завчасного інформування пасажирів.

4. Перевізнику забезпечити інформування пасажирів шляхом розміщення в транспортних засобах оголошень про внесені цим рішенням зміни в розклад руху автобусів на маршруті № 11 в звичайному режимі руху.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Кореняка.

Міський голова А. МАЛІЦЬКИЙ

 

Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Світловодський міський парк культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка» на 2021 рік

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради

З метою здійснення контролю за фінансово-господарською діяльністю, підвищення ефективної роботи підприємств комунальної власності територіальної громади міста, розглянувши проект фінансового плану, наданого листом комунального підприємства «Світловодський міський парк культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка» від 10.08.2020 вих. № 28, на виконання ст. 75, ст. 77 Господарського кодексу України, керуючись п. «б» ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 05.04.2019р. № 277 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних підприємств Світловодської міської ради Кіровоградської області», відповідно до Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 205 від 02.03.2015 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки»

виконавчий комітет Світловодської міської ради вирішив:

1. Затвердити фінансовий план комунального підприємства «Світловодський міський парк культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка» на 2021 рік, згідно з додатком до даного рішення.
2. Комунальному підприємству «Світловодський міський парк культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка»:
2.1. Забезпечити виконання показників, передбачених фінансовим планом;
2.2. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства з питань оплати праці, та недопущення заборгованості з її виплати;
2.3.Вчасно вживати заходи щодо погашення кредиторської та дебіторської заборгованості;
2.4. Постійно вживати заходи щодо оптимізації витрат підприємства;
2.5. Здійснювати аналіз показників фінансово-господарської діяльності та вживати дієві заходи щодо беззбиткової роботи підприємства.
3. Комунальному підприємству «Світловодський міський парк культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка» забезпечити опублікування фінансового плану на сайті Світловодської міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови О.Балюк.

Міський голова Андрій Маліцький

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 30.12.2020 № 736 «Про підготовку та проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізник а на міському автобусному маршруті загального користування № 24 «Вул. Січових Стрільців (СТО) – вул. Озерна» в м. Світловодську»

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради

Розглянувши звернення міської громадської організації інвалідів «Добрада» від 19.01.2021 № 3 щодо зміни представника в конкурсному комітеті з пасажирських перевезень від Центру «Добрада», враховуючи рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 30.12.2020 № 736 «Про підготовку та проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування № 24 «Вул. Січових Стрільців (СТО) – вул. Озерна» в м. Світловодську», керуючись підпунктами 10 та 12 пункту «а», підпункту 2 пункту «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Внести зміни в додаток 2 до рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 30.12.2020 № 736 «Про підготовку та проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міському автобусному маршруті загального користування № 24 «Вул. Січових Стрільців (СТО) – вул. Озерна» в м. Світловодську», а саме:
? вивести зі складу конкурсного комітету:
- Якименка Івана Миколайовича – члена керівної ради міської громадської організації інвалідів «Добрада»,
? ввести до складу конкурсного комітету:
- Осадчук Зінаїду Василівну – члена міської громадської організації інвалідів.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови В. Кореняка.

Міський голова Андрій МАЛІЦЬКИЙ

 

Про затвердження акта на списання багатоквартирного житлового будинку №100А по вул. Січових Стрільців м Світловодськ з балансу управління житлово – комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Управління житлово-комунального господарства Світловодської міської ради

З метою забезпечення реалізації прав співвласників багатоквартирних будинків на самостійне управління житловими будинками, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 №301 «Про затвердження Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків», рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 18.12.2020 №700 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 28.10.2020 №582 «Про списання багатоквартирного житлового будинку №100 А по вул. Січових Стрільців м. Світловодськ з балансу управління житлово – комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради» розглянувши акт на списання багатоквартирного житлового будинку за вищевказаною адресою з балансу управління житлово – комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради (далі за текстом УЖКГ)

виконавчий комітет вирішив

1.Затвердити акт про списання з балансу УЖКГ багатоквартирного будинку №100А по вул. Січових Стрільців загальною площею 4194,1 кв.м, первісна (переоцінена) вартість багатоквартирного будинку (його частини) станом на 01 січня 2021 року складає – 12 534 669 грн. (Дванадцять мільйонів п’ятсот тридцять чотири тисячі шістсот шістдесят дев’ять гривень 00 коп.); знос (амортизація) будинку – 9 639 849,00 грн. (Дев’ять мільйонів шістсот тридцять дев’ять тисяч вісімсот сорок дев’ять грн 00 коп.); залишкова вартість будинку – 2 894 820,00 грн. (два мільйона вісімсот дев’яносто чотири тисячі вісімсот двадцять грн 00 коп.).
2. Управлінню житлово – комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської ради:
2.1) процедуру списання багатоквартирного житлового будинку завершити відповідно до вимог Порядку списання з балансу багатоквартирних будинків, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 квітня 2016 року №301;
2.2) копію акту про списання багатоквартирного житлового будинку надати ОСББ «Комфорт 2020»;
2.3) забезпечити передачу технічної документації, особових поквартирних карток мешканців будинку та іншу наявну документацію пов’язану з вищевказаним будинком;
2.4) внести відповідні зміни до обліку житлового та нежитлового фонду.
3. Визначити управління житлово – комунального господарства виконавчого комітету Світловодської міської балансоутримувачем окремих квартир, які не перебувають у приватній власності та право державної чи комунальної власності на них не зареєстроване по багатоквартирному будинку №100А по вул. Січових Стрільців, та оприбуткувати на баланс наступні квартири:
квартира №7 площею 50 кв.м - первісна вартість -149 400 грн. (сто сорок дев’ять тисяч чотириста гривень 00 коп.), знос – 114 900,00 грн. (сто чотирнадцять тисяч дев’ятсот гривень 00 коп.), залишкова вартість – 34 500,00 грн. (тридцять чотири тисячі п’ятсот гривень 00 коп.):
квартира №27 площею 46,6 кв.м - первісна вартість -139 241,00 грн. (сто тридцять дев’ять тисяч двісті сорок одна гривня 00 коп.), знос – 107 087,00 грн. (сто сім тисяч вісімдесят сім гривень 00 коп.), залишкова вартість – 32 154,00 грн. (тридцять дві тисячі сто п’ятдесят чотири гривні 00 коп.).
4. Після затвердження акту про списання, процедура списання багатоквартирного будинку № 100А по вул. Січових Стрільців вважається закінченою.
5. Організаційному відділу виконавчого комітету Світловодської міської на офіційному веб – сайті Світловодської міської ради розмістити інформацію про прийняте рішення.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кореняк В.К.

Міський голова А.МАЛІЦЬКИЙ

 

Про присвоєння поштової адреси вбудованому приміщенню магазину промислових товарів гр. Павленка В.В. по вул. Героїв України у м. Світловодську

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Відділ архітектури і містобудування апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради

З метою впорядкуванням містобудівного кадастру розглянувши заяву № М-1666 від 22.12.2020р. гр. Павленка В.В., договір купівлі-продажу квартири від 04.03.2015р. №359, рішення виконавчого комітету Світловодської міської ради від 10.06.2016р. № 490, декларація про готовність до експлуатації об’єкта від 26.11.2020р. №КД101201126810, технічний паспорт на магазин, Положення про присвоєння адрес об’єктам нерухомості, розташованим на території міста Світловодська від 04.07.2013р. №470 та керуючись п.п. 2 п. «б» ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконавчий комітет Світловодської міської ради вирішив:

1. Присвоїти поштову адресу вбудованому приміщенню магазину промислових товарів, який належить гр. Павленку Вадиму Вікторовичу – вул. Героїв України, 13/17.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови А.Федорова.

Міський голова А. МАЛІЦЬКИЙ

 

Про надання дозволу на влаштування балкону консольного типу до квартири № 43 по вул. Героїв України, 47 гр. Максюті О.П.

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Відділ архітектури і містобудування апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради

Розглянувши заяву № М-0034 від 12.01. 2021р. гр. Максюти О.П., технічний паспорт на квартиру, договір купівлі-продажу квартири, витяг з Державного реєстру, ескізний проект та керуючись п.п.3 п."а" ст. 30 і п.п.1 п."а" ч.1 ст. 31 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,

виконавчий комітет Світловодської міської ради вирішив:

1.Надати громадянину Максюті Олександру Петровичу дозвіл на влаштування балкону консольного типу до квартири № 43 в житловому будинку № 47 по вул. Героїв України в м.Світловодську, для покращення умов проживання.
2. Зобов’язати гр. Максюту О.П.:
2.1. До будівництва приступити після розроблення проектної документації
на влаштування балкону консольного типу до квартири № 43 в житловому будинку № 47 по вул. Героїв України в м.Світловодську, для покращення умов проживання.
2.2. Після закінчення будівельних робіт внести зміни в технічний паспорт квартири та в правовстановлюючі документи.
3. Попередити замовника, що при відхиленні від проекту при будівництві він несе відповідальність згідно чинного законодавства.
4. При невиконанні п.2.1. рішення втрачає чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови А.Федорова.

Міський голова А. МАЛІЦЬКИЙ

 

Про виконання бюджету міста Світловодськ за 2020 рік

Опубліковано: 29 січня 2021

Виконавець проекту: Фінансове управління Світловодської міської ради

Згідно пункту 1 частини другої статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та пункту 4 статті 80 Бюджетного кодексу України, розглянувши підсумки виконання бюджету міста Світловодськ за 2020 рік,

виконавчий комітет міської ради відмічає:

- до міського бюджету надійшло всього доходів 309 095,924 тис.грн., при плані року 306 443,440 тис.грн., тобто 100,9 %.
Власних доходів загального фонду одержано 185 872,002 тис.грн., при плані року 183 334,390 тис.грн., тобто 101,4 %.
Одержано базової дотації з Державного бюджету 20 794,400 тис.грн., при плані року 20 794,400 тис.грн., або 100,0 %.
Одержано дотації з місцевого бюджету 3 761,200 тис.грн., при плані року 3 761,200 тис.грн., або 100,0 %.
Одержано субвенцій на суму 92 501,566 тис.грн., при плані року 92 501,839 тис.грн., або 100,0 %.
Доходів спеціального фонду надійшло 6 166,756 тис.грн., при плані року 6 051,611 тис.грн., тобто 101,9 %.
За 2020 рік загальний розмір видатків становить 309 792,917 тис.грн., при плані на рік 319 091,098 тис.грн., або 97,1 %.
В тому числі по загальному фонду видатки становлять 285 828,669 тис.грн., при плані на рік 294 877,750 тис.грн., або 96,9 %.
По спеціальним фондам видатки становлять 23 964,248тис.грн., при плані на рік 24 213,348 тис. грн., або 99,0%.
Доходи та видатки в розрізі розпорядників коштів наведені в додатку 1.
Враховуючи вищевказане,

виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Звіт про виконання бюджету міста Світловодськ за 2020 рік взяти до відома.
2. Звіт про виконання бюджету міста Світловодськ за 2020 рік винести на розгляд сесії міської ради для затвердження.

Міський голова А. МАЛІЦЬКИЙ

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь