Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Проекти рішень 9-ї позачергової сесії»

Кількість переглядів: 477
Скликання: 8 скликання
Сесія: Скликання 9 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 04.03.2021
Номер документу: БН
Назва документу: Проекти рішень 9-ї позачергової сесії
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.29 МБ)

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ дев’ятої сесії Світловодської міської ради восьмого скликання

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ В.Скельова

Про затвердження передавального акту, складеного комісією з реорганізації Великоскельовської сільської ради

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ Власiвка

Про затвердження передавального акту, складеного комісією з реорганізації Власівської селищної ради

Про затвердження передавального акту, складеного комісією з реорганізації Миронівської сільської ради

Передавалний акт Озера

Про затвердження передавального акту, складеного комісією з реорганізації Озерської сільської ради

Про затвердження передавального акту, складеного комісією з реорганізації Павлівської сільської ради

ПЕРЕДАВАЛЬНИЙ АКТ Павлівка

 


   

  ПРОЕКТ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

    дев’ятої сесії Світловодської міської ради 

восьмого скликання

 

23  березня  2021 року                                                сесійна зала

     10.00                                                                            адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.

  2. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства та соціального захисту населення. 

Доповідає: Орлова Юлія Василівна – заступник міського голови з гуманітарних питань.

  1. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року №14 «Про затвердження комплексної програми Світловодської міської територіальної громади соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення м. Світловодськ «Турбота» на 2021-2025 роки, що фінансується з бюджету Світловодської міської територіальної громади».

 

Доповідає: Кореняк Василь Клавдійович – перший заступник міського голови.

  1. Про внесення змін о рішення Світловодської міської ради від 22.12.2020 року №18 «Про затвердження міської програми цивільного захисту Світловодської міської громади»

 

 Доповідає:  Федоров Артем Сергійович – заступник міського голови з питань ЖКГ.

  1. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 24 грудня 2020 року №91 «Про затвердження програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2020-2021 роки».

  2. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року №16 «Про затвердження  комплексної програми реконструкції мереж зовнішнього освітлення Світловодської міської територіальної громади на 2021-2023 рік в новій редакції»

  3. Про затвердження порядку списання об’єктів комунальної власності Світловодської міської територіальної громади.

 

  1. Фінансові питання.

Доповідає:  Яременко Наталія Костянтинівна – начальник фінансового управління.

  1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 24 грудня 2020 року № 92 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на  2021 рік»  

 

Доповідає: Орлова Юлія Василівна – заступник міського голови з гуманітарних питань.

  1. Про списання з балансу КНП «Світловодська ЦРЛ» СМР основних засобів.

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

Доповідає:  Ахтирська Крістіна Юріївна – начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Холоденко І.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачі в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Героїв України,86-а, м. Світловодськ,  ПрАТ «Кіровоградобленерго».

  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення та передачу в оренду земельних ділянок за адресою: вул. Лівобережна, 4, смт. Власівка, м. Світловодськ, АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»

  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Полтавець М.С. для індивідуального садівництва.

  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Герасименко А.А. для ведення особистого селянського господарства.

  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Біляловій А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

  7. Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки за адресою: вул. Кисильова (2 Проектна) , с. Павлівка, Олександрійський (Світловодський) район, Кіровоградська область для розміщення , будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів  передачі електричної та теплової енергії ПрАТ «Кіровоградобленерго»

  8. Про надання дозволу ПрАТ «Кіровоградобленерго» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою : вул, Героїв України, 33 м. Світловодськ, Кіровоградська область на яку поширюється право сервітуту.

  9. Про надання дозволу ПрАТ «Кіровоградобленерго» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою: вул. Городоцька, 41-а, м. Світловодськ, Кіровоградська область на яку поширюється право сервітуту.

  10. Про надання дозволу ПрАТ «Кіровоградобленерго» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою:  вул. Миру, 47, м. Світловодськ, Кіровоградська область на яку поширюється право сервітуту.

  11. Про надання дозволу ПрАТ «Кіровоградобленерго» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою:  вул. Героїв України, 36, м. Світловодськ, Кіровоградська область на яку поширюється право сервітуту.

  12. Про надання дозволу ПрАТ «Кіровоградобленерго» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою:  вул. Максима Залізняка, 33, м. Світловодськ, Кіровоградська область на яку поширюється право сервітуту.

  13. Про надання дозволу ПрАТ «Кіровоградобленерго» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки за адресою:  вул. Паркова, 2, м. Світловодськ, Кіровоградська область на яку поширюється право сервітуту.

  14. По надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Негрову С.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

  15. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність громадянці України Дем’яновській І.О. для будівництва індивідуального гаражу.

  16. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Толочку С.Г. для ведення особистого селянського господарства.

  17. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ласіцину В.А. для ведення особистого селянського господарства.

  18. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Толочко Т.В. для ведення особистого селянського господарства.

  19. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кічук О.Г. для ведення особистого селянського господарства.

  20. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Криворучко С.В. для ведення особистого селянського господарства.

  21. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Харитоновичу Я.В. для ведення особистого селянського господарства.

  22. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Єрохіній Т.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

  23. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Скотнікову О.В. для будівництва індивідуального гаражу.

  24. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Скотнікову Д.О. для будівництва індивідуального гаражу.

  25. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сидяку Б.С.  для ведення особистого селянського господарства.

 

  1. Організаційні питання.

Доповідає: Маліцький Андрій Іванович – міський голова.

  1. Про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Мусієнку В.В.

 

Доповідає: Тетяниченко Віталій Анатолійович – секретар міської ради.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.11.2020р. №7 «Про постійні комісії Світловодської міської ради»

 

Доповідає: Кореняк Василь Клавдійович – перший заступник міського голови.

  1. Про затвердження Положення про фінансове управління Світловодської міської ради.”

  2. Про затвердження Положення про управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради Кіровоградської області.

  3. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради Кіровоградської області в новій редакції.

  4. Про створення комунального підприємства «Муніципальна варта» Світловодської міської ради  Кіровоградської області та затвердження статуту.

 

Доповідає: Орлова Юлія Василівна – заступник міського голови з гуманітарних питань.

  1. Про затвердження  Положення про управління соціального захисту населення Світловодської міської ради..

  2. Про затвердження Положення про відділ з внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради.

  1. Різне.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь