Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №843-986 «Рішення 19-ї сесії міської ради»

Кількість переглядів: 266
Скликання: 8 скликання
Сесія: Скликання 19 сесії
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 30.09.2021
Автор: Апарат Ради
Номер документу: 843-986
Назва документу: Рішення 19-ї сесії міської ради
Прикріплені файли:

843 Запит депутата Олександра ОДИ стосовно відновлення сходів та перил.

844 Запит депутата Марії ДМИТРЕНКО стосовно проведення ремонтних робіт пошкодженого дорожнього покриття по вул. Приморській,38 та під'їзду до цього житлового будинку

845 Запит депутата Наталії ПІСКОВОЇ стосовно проведення ремонтних робіт пошкодженного дорожнього покриття по вул. Михайла Грушевського.

846 Запит депутата Тетяни КОРФ стосовно харчування у ЗШ №8.

847 Про внесення доповнень до рішення Світловодської міської ради від 24 грудня 2020 року №90 «Про затвердження Програми соціального та економічного розвитку Світловодської міської територіальної громади на 2021 рік».

848 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 17 грудня 2019 року №1845 «Про затвердження програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2020-2021 рік».

849 Про внесення нових видів діяльності, внесення змін до Статуту КП «Добробут».

850 Про внесення змін в рішення міської ради від 22.12.2020 №82 «Про затвердження Програми забезпечення діяльності місцевої пожежної команди на території смт Власівка Світловодської міської територіальної громади на 2021 рік».

851 Про внесення доповнень до рішення Світловодської міської ради від 27.04.2021 року №370 «Про затвердження Міської соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року».

852 Про звернення депутатів Світловодської міської ради восьмого скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплат додаткової пенсії у 2021 році

853   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 25.06.2021р. №659 «Про затвердження Програми фінансової підтримки КП «Муніципальна варта» на 2021 рік"

854   Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №92 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021 рік».

855   Про затвердження звіту про виконання бюджету Світловодської міської територіальної громади за 6 місяців 2021 року.

856   Про розгляд прогнозу бюджету Світловодської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

857   Про перейменування юридичної особи Світловодський міський Палац культури.

858   Про перейменування юридичної особи Державна комунальна «Міська дитяча бібліотека».

859   Про перейменування юридичної особи Світловодська централізована міська бібліотечна система.

860   Про зміну назви (перейменування) комунального закладу «Павлівське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа 1-111 ступенів - дошкільний навчальний заклад» Світловодської міської ради.

861   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22.09.2020 №2198 «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Світловодськ».

862   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року №79 «Про затвердження плану діяльності Світловодської міської ради з підготовки та перегляду проектів регуляторних актів на 2021 рік».

863   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Гнатієнку С.Я. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

864   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Джетере Л.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

865   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кириленко С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

866   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Корвяковій А.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

867   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Криворот Н.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

868   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Михайленко В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

869   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Слободяник М.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

870   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Стопник П.Х. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

871   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Стригуль Л.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

872   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Хорольській В.Б. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

873   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шумило А.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

874   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Щербині Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

875   Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельних ділянок ТОВ «Автогазсервіс».

876   Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки за адресою: вул. Героїв Чорнобиля, 31, громадянці України Новгородській І.І.

877   Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки, за адресою: вул. Вадима Бойка, 11, м. Світловодськ, АТ «Укртелеком».

878   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом безкоштовної передачі громадянину України Кучугурі О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

879   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кучугурі Т.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

880   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Слободяник Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

881   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Калініченко Г.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства.

882   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом безкоштовної передачі громадянці України Носовій Л.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

883   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Слободянику І.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.

884   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом безкоштовної передачі громадянину України Гливі Р.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для індивідуального садівництва.

885   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянину України Ченакалу І.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.

886   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Артеменко В.В. для ведення особистого селянського господарства.

887   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Башмаковій Т.В. для ведення особистого селянського господарства.

888   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Мотайло С.І. для будівництва індивідуального гаражу.

889   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Заікіну М.М. для будівництва індивідуального гаражу.

890   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Морозовій В.А. для будівництва індивідуального гаражу.

891   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Ліненку В.П. для будівництва індивідуального гаражу.

892   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Дружби, с. Павлівка, громадянину України Булаєнку Ю.М. для городництва.

893   Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: пров. Залізничний, 8а, м. Світловодськ, громадянину України Бондарю В.Ф. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

894   Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Турчину В.І. для ведення особистого селянського господарства.

895   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянину України Вічеву Р.Е. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

896   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Войтенку В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

897   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянину України Головку В.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

898   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Березняк Т.А. для ведення фермерського господарства.

899   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лисенку В.М. для ведення фермерського господарства.

900   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лисенку М.М. для ведення фермерського господарства.

901   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Москаленко О.А. для ведення фермерського господарства.

902   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Окунєву І.О. для ведення фермерського господарства.

903   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Окунєвій Г.О. для ведення фермерського господарства.

904   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бреус А.С. для індивідуального садівництва.

905   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гавриленку С.Л. для індивідуального садівництва.

906   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Горбуленко Т.В. для індивідуального садівництва.

907   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Живолуп С.В. для індивідуального садівництва.

908   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Іщенку Р.В. для індивідуального садівництва.

909   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ковтуну Є.Ю. для індивідуального садівництва.

910   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянці України Кондратенко В.О. для індивідуального садівництва.

911   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянину України Кривовиду О.Г. для індивідуального садівництва.

912   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мельнику О.Л. для індивідуального садівництва.

913   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Носенку Д.П. для індивідуального садівництва.

914   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Носенко І.О. для індивідуального садівництва.

915   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Савенку О.А. для індивідуального садівництва.

916   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Балабіну В.В. для будівництва індивідуального гаражу.

917   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у спільну часткову власність громадянам України Бондаренко Л.М. і Федану А.В. для будівництва індивідуального гаражу.

918   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Величко В.М. для будівництва індивідуального гаражу.

919   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Висікан К.Р. для будівництва індивідуального гаражу.

920   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Вовк Г.В. для будівництва індивідуального гаражу.

921   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Головачовій Т.М. для будівництва індивідуального гаражу.

922   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для безоплатної передачі у власність громадянину України Лучнікову М.П. для будівництва індивідуального гаражу.

923   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Русаку М.В. для будівництва індивідуального гаражу.

924   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сидорову Г.О. для будівництва індивідуального гаражу.

925   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Шкуратовій Т.В. для будівництва індивідуального гаражу.

926   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ВЕРЕС» за рахунок невитребуваної (нерозподіленої") земельної частки (паю).

927   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок, за адресою: вул. Тясминська, м. Світловодськ, Кіровоградська область, ПАТ «Кіровоградобленерго».

928   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: між вулицями Гоголя та Шевченка, с. Павлівка, ВАТ «Кіровоградгаз».

929   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул. Михайла Грушевського, 12, м. Світловодськ, громадянці України Шаговській В.В.

930   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: вул. Героїв України, буд.61/1, м. Світловодськ, громадянину України Голубову А.В.

931   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: вул. Центральна, 2-А/10, с. Павлівка, ТОВ «КОМПОЗИТ-СВ».

932   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, для сінокосіння та випасання худоби громадянину України Бандолі О.О. за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський (Світловодський) район, с. Озера.

933   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Барвінській Н.М. для ведення особистого селянського господарства.

934   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Безкоровайному Р.І. для ведення особистого селянського господарства.

935   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Войтенку В.М. для ведення особистого селянського господарства.

936   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Волощуку О.М. для ведення особистого селянського господарства.

937   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Гуді В.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

938   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Данілейко А.Ф. для ведення особистого селянського господарства.

939   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Єрохіній Т.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

940   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Коваленко О.Д. для ведення особистого селянського господарства.

941   Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Копкіну Д.В. для ведення особистого селянського господарства.

942   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Литвин А.О. для ведення особистого селянського господарства.

943   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лісіну С.М. для ведення особистого селянського господарства.

944   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Луговому В.В. для ведення особистого селянського господарства.

945   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Левашовій Н.В. для ведення особистого селянського господарства.

946   Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Петренку Р.В. для ведення особистого селянського господарства.

947   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Пузенко О.Г. для ведення особистого селянського господарства.

948   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Синєгібському Д.М. для ведення особистого селянського господарства.

949   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Синєгібській О.І. для ведення особистого селянського господарства.

950   Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Улезьку В.В. для ведення особистого селянського господарства.

951   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лєбєдєву Г.Ф. для ведення фермерського господарства.

952   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Лєбєдєвій О.С. для ведення фермерського господарства.

953   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Павлюк В.О. для індивідуального садівництва.

954   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Павлюк М.Б. для індивідуального садівництва.

955   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Павлюк О.В. для індивідуального садівництва.

956   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дикому М.П. для будівництва індивідуального гаражу.

957   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Маріщенку С.В. для будівництва індивідуального гаражу.

958   Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Сич І.О. для будівництва індивідуального гаражу.

959   Про поновлення договору оренди земельної ділянки з ПП «НІКОЛЬ».

960   Про укладення договору оренди на земельні ділянки з ТОВ «Автогазсервіс».

961   Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки за адресою: вул. Молодіжна, біля пошти, будинок №15, смт. Власівка.

962   Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Кочанівська, 1а «Ревівка 2», житловий масив, м. Світловодськ, громадянину України Бодюлу О.В. для обслуговування торгівельного кіоску.

963   Про передачу у власність земельної ділянки громадянину України Безсмольному Ю.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

964   Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ОКВП «Дніпро-Кіровоград» для розміщення об’єктів інфраструктури за адресою: вул. Михайла Остроградського, 1а, м. Світловодськ.

965   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №602 від 22.06.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Іващенку В.М. для індивідуального садівництва».

966   Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №603 від 22.06.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Арендаренку В.І. для індивідуального садівництва».

967   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №692 від 27.07.2021 року «Про передачу у власність земельної ділянки громадянину України Скрипніченку М.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)».

968   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №750 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Романову В.В. для індивідуального садівництва».

969   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №758 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність громадянину України Василенку О.М. для індивідуального садівництва».

970   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №796 від 27.07.2021 року «Про передачу у постійне користування земельної ділянки 5 управлінню (Міжвідомчий центр спеціальної підготовки) Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України».

971   Про внесення доповнень до рішення Світловодської міської ради №826 від 27.07.2021 року «Про включення до переліку земельних ділянок з підготовки лотів до продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону».

972   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, для обслуговування комплексу будівель за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський (Світловодський) район, Світловодська міська територіальна громада (Павлівська сільська рада), Комплекс будівель і споруд №9, ТОВ «Пролог Будінвест».

973   Про надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для подальшого продажу права оренди на земельних торгах.

974   Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки за адресою: вул. Заводська, 1-Б, м. Світловодськ, громадянам України Зуй Я.А., Суховій Г.А., Артеменку В.В.

975   Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під кладовище за межами с. Павлівка.

976   Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під кладовище за межами с. Вільне.

977   Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність громадянину України Павленку С.М. для ведення особистого селянського господарства.

978   Про припинення договору оренди земельної ділянки ФГ «ВКіК», та передачу в оренду земельної ділянки, для обслуговування магазину Козярчук І.В. за адресою: Кіровоградська область, м. Світловодськ, вул. Закамінська, 7.

979   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №639 від 25.06.2021 року «Про створення громадських пасовищ на території сіл Озера, Олексіївка, Талова Балка».

980   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №454 від 27.04.2021 року «Про створення громадських пасовищ в с. Велика Скельова».

981   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №734 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кузьменку С.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства».

982   Про втрату чинності рішення Світловодської міської ради від 22.09.2020 №2257 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки за адресою: на розі вулиць Героїв України - Ювілейна, ТОВ «Фітерікс».

983   Про внесення доповнень до рішення Світловодської міської ради №464 від 27.4.2021 року «Про затвердження Переліку вільних земельних ділянок, які надають у користування або у власність на земельних торгах».

984   Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №6 від 24.11.2020 року «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

985   Про викладення в новій редакції рішення Світловодської міської ради від 23.03.2021 року №337 «Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Світловодської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна ЦНАПу Світловодської районної державної адміністрації ».

986   Про нагородження Почесним знаком Світловодської міської ради "За заслуги перед Світловодщиною"

Результат поіменного голосуванн 19 сесія 21.09.2021

Протокол 19 сесія ч.1 21.09.2021

Результат поіменного голосуванн 19 сесія 22.09.2021

Протокол 19 сесія ч.1 22.09.2021


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь