Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Порядок денний 20 сесії Світловодської міської ради»

Кількість переглядів: 204
Скликання: 8 скликання
Сесія: Скликання 20 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 12.10.2021
Номер документу: БН
Назва документу: Порядок денний 20 сесії Світловодської міської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (10.98 МБ)
  2. Файл 2 (26.98 МБ)

 

ПРОЕКТ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

двадцятої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     26  жовтня  2021 року                                            сесійна зала

     10.00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.

 

  1. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства, медицини та соціального захисту

 

Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА – начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1. Про звіт про результати виконання «Програми економічного і соціального розвитку міста Світловодська на 2020 рік».
    2. Про  прийняття до комунальної власності Світловодської міської територіальної громади дитячого майданчика за адресою: с. Павлівка поруч з вул. Центральною, 114-Г.
    3. Про вжиття заходів щодо зняття арешту з майна комунальної власності.

 

Доповідає: Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови з питань ЖКГ.

    1. Про  зміну засновника КП «Господар» з Озерської сільської ради Світловодського району Кіровоградської області на Світловодську міську раду та затвердження Статуту КП «Господар» в новій редакції.
    2. Про доповнення новими видами діяльності, внесення змін до Статуту комунального підприємства «Карат».

 

 

Доповідає:  Юлія ОРЛОВА –  заступник міського голови з гуманітарних питань

    1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 вересня 2019 року №1758 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Світловодська центральна районна лікарня» Світловодської міської ради».

 

Доповідає: Тетяна ГОЛОВАЧОВА – керуюча справами виконавчого комітету

    1. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 22 грудня 2020 року№27 «Про затвердження Програми фінансової підтримки громадських організацій інвалідів та ветеранів на 2021 рік».

 

  1. Фінансові питання.

 

Доповідає: Наталія ЯРЕМЕНКО –  начальник фінансового управління.

    1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №92 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021 рік».

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

 

Доповідає: Крістіна АХТИРСЬКА –начальник управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

 

    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Андросову П.К. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Борисовій О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Вакуленко Л.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Вербець Я.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Малюк Т.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Іоненку Р.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Карпчуку М.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Погонцю О.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Сердюченко М.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Кушнір Л.Л. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Малюку А.А. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України  Гуртовому О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Фетісовій А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України  Цонді Т.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    15. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Гарькавому І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    16. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Даровських В.Ф. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.
    17. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянину України Марусу І.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства.
    18. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом безкоштовної передачі громадянину України Слободянику О.О. для будівництва і обслуговуванняжитлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.
    19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянам України, учасникам бойових дій, для ведення особистого селянського господарства.
    20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянам України, учасникам бойових дій(в кількості 11 осіб), для ведення особистого селянського господарства.
    21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянам України, учасникам бойових дій(в кількості 17 осіб), для ведення особистого селянського господарства.
    22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянам України, учасникам бойових дій(в кількості 2 особи), для ведення особистого селянського господарства.
    23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянам України, учасникам бойових дій (в кількості 10 осіб), для ведення особистого селянського господарства.
    24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бабич В.В. для ведення особистого селянського господарства.
    25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Беспалову О.О. для ведення особистого селянського господарства.
    26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Білик Н.Г. для ведення особистого селянського господарства.
    27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бондаренко Л.Л. для ведення особистого селянського господарства.
    28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Гаврелюку П.С. для ведення особистого селянського господарства.
    29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Гавриленку В.В. для ведення особистого селянського господарства.
    30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Гарасько Т.І. для ведення особистого селянського господарства.
    31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Гарасько І.В. для ведення особистого селянського господарства.
    32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Греян В.Л. для ведення особистого селянського господарства.
    33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Джизі О.І. для ведення особистого селянського господарства.
    34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Калініченку В.А. для ведення особистого селянського господарства.
    35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Лисенку Є.В. для ведення особистого селянського господарства.
    36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Литвиненко О.І. для ведення особистого селянського господарства.
    37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Литвиненко М.І. для ведення особистого селянського господарства.
    38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Марушці А.В. для ведення особистого селянського господарства.
    39. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Марушці В.А. для ведення особистого селянського господарства.
    40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Михайленку О.О. для ведення особистого селянського господарства.
    41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Метеньканичу М.В. для ведення особистого селянського господарства.
    42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Москальчуку А.В. для ведення особистого селянського господарства.
    43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Нечаю Є.В. для ведення особистого селянського господарства.
    44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення   земельної ділянки у власність громадянину України Пилипенку П.В. для ведення особистого селянського господарства.
    45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та  у власність земельної ділянки  громадянину України Пирогу М.А. для ведення особистого селянського господарства.
    46.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Плохуті С.М. для ведення особистого селянського господарства.
    47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Позовній Л.М. для ведення особистого селянського господарства.
    48. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельних ділянок громадянці України Позовній В.М. для ведення особистого селянського господарства.
    49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Олефіренко Л.В. для ведення особистого селянського господарства.
    50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Осадців С.М. для ведення особистого селянського господарства.
    51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Пікущій А.Д. для ведення особистого селянського господарства.
    52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Полянському А.В. для ведення особистого селянського господарства.
    53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Радильчук А.С. для ведення особистого селянського господарства.
    54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Радильчук Т.І. для ведення особистого селянського господарства.
    55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Рудик Т.С. для ведення особистого селянського господарства.
    56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Рудику І.І. для ведення особистого селянського господарства.
    57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Русанову В.В. для ведення особистого селянського господарства.
    58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Рябоконю О.Б. для ведення особистого селянського господарства.
    59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Самохіній Я.О. для ведення особистого селянського господарства.
    60. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Сергійчук О.П. для ведення особистого селянського господарства.
    61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Сердюку І.В. для ведення особистого селянського господарства.
    62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ситнік С.М. для ведення особистого селянського господарства.
    63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Стратієнку В.А. для ведення особистого селянського господарства.
    64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Сулаку О.М. для ведення особистого селянського господарства.
    65. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Турдаю І.М. для ведення особистого селянського господарства.
    66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Уманець В.О. для ведення особистого селянського господарства.
    67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Цапенку І.Я. для ведення особистого селянського господарства.
    68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Шакірову У.У. для ведення особистого селянського господарства.
    69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Шевченку Т.В. для ведення особистого селянського господарства.
    70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шищенко І.В. для ведення особистого селянського господарства.
    71. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Яременку В.С. для ведення особистого селянського господарства.
    72. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бут Н.М. для індивідуального садівництва.
    73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Коломієць Н.І. для індивідуального садівництва.
    74. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кульбеді Т.А. для індивідуального садівництва.
    75. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Малюхіну Я.О. для індивідуального садівництва.
    76. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Міщенко Л.В. для індивідуального садівництва.
    77. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Міщенко К.П. для індивідуального садівництва.
    78. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність громадянці України Осауленко К.М. для індивідуального садівництва.
    79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Рибалці В.В.для індивідуального садівництва.
    80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Рибалці З.Ф.для індивідуального садівництва.
    81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Рибалці Г.В. для індивідуального садівництва.
    82. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Рибалці В.І. для індивідуального садівництва.
    83. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу   у власність земельної ділянки громадянці України Суворовій Л.М.  для індивідуального садівництва.
    84. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу   у власність земельної ділянки громадянці України Шамало О.В.  для індивідуального садівництва.
    85. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу земельної ділянки у власність громадянину України Якимчуку С.О.  для індивідуального садівництва.
    86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Яломісту К.В. для індивідуального садівництва.
    87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Власовій М.О. для будівництва індивідуального гаражу.
    88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Мусіхіній О.С. для будівництва індивідуального гаражу.
    89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Регеші І.Ю. для будівництва індивідуального гаражу.
    90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Радченко І.М. для будівництва індивідуального гаражу.
    91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Радченку О.М. для будівництва індивідуального гаражу.
    92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Стороженку О.Г. для будівництва індивідуального гаражу.
    93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Кузьменку С.М. для будівництва індивідуального гаражу.
    94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянину України Степаненку В.С. для сінокосіння і випасання худоби.
    95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду громадянину України Нікіткіну К.В. для сінокосіння і випасання худоби.
    96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 10 (десять) років для рибогосподарських потреб шляхом продажу права оренди на земельних торгах.
    97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування управлінню освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради з метою експлуатації та обслуговування дошкільного навчального закладу «Школа Монтессорі» за адресою: вул. Миколи Лисенка, 3 м. Світловодськ.
    98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування управлінню освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради з метою експлуатації та обслуговування дошкільного навчального закладу ясла-садок №14 за адресою: вул. Правди, 2 м. Світловодськ.
    99. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування Державному підприємству «Світловодський лісгосп» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за адресою: смт. Власівка  м. Світловодськ Кіровоградської області.
    100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: вул. Віктора Соколова, 8-в, м. Світловодськ, ТОВ «НР – ТЕХНОКОНТИНЕНТ».
    101. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянці України Сидоровській Л.І. для городництва.
    102. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Гунько Л.В. для ведення особистого селянського господарства.
    103. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Івашині Д.О. для ведення особистого селянського господарства.
    104. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Набок В.В. для ведення особистого селянського господарства.
    105. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Подшивайловій С.А. для ведення особистого селянського господарства.
    106. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Шварцу О.В. для ведення особистого селянського господарства.
    107. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Куленку І.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    108. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Літвінову О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
    109. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у  власність громадянці України Мовчан З.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства.
    110. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бандолі О.О. для ведення особистого селянського господарства.
    111. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бабенку М.Г. для ведення особистого селянського господарства.
    112. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бабенко З.А. для ведення особистого селянського господарства.
    113. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Безкоровайному Р.І. для ведення особистого селянського господарства.
    114. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Біленькому М.Ю. для ведення особистого селянського господарства.
    115. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Біленькому Ю.О. для ведення особистого селянського господарства.
    116. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Бондареву А.В. для ведення особистого селянського господарства.
    117. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бондаревій Л.В. для ведення особистого селянського господарства.
    118. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бреус Л.І. для ведення особистого селянського господарства.
    119. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Бриженюк К.О. для ведення особистого селянського господарства.
    120. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Ведулі М.А. для ведення особистого селянського господарства.
    121. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Войтенку В.М. для ведення особистого селянського господарства.
    122. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Волощуку О.М. для ведення особистого селянського господарства.
    123. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Герасименко Л.О. для ведення особистого селянського господарства.
    124. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Горбенко Ю.В. для ведення особистого селянського господарства.
    125. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Гусак В.А. для ведення особистого селянського господарства.
    126. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Дуброву С.В. для ведення особистого селянського господарства.
    127. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: вул. Зої Космодем’янської, с. Велика Скельова, Олександрійський район, Кіровоградська область у власність громадянину України Дуброву С.В. для ведення особистого селянського господарства.
    128. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Дубровій В.А. для ведення особистого селянського господарства.
    129. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Дяченко Л.Г. для ведення особистого селянського господарства.
    130. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Кітач Н.С. для ведення особистого селянського господарства.
    131. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кошману Ю.Г. для ведення особистого селянського господарства.
    132. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину Укр

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь