Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Очільник області Андрій Назаренко та Світловодський міський голова Андрій Маліцький провели офіційний прийом громадян

Дата: 10.02.2021 15:18
Кількість переглядів: 807

Десятого лютого до Світловодська з робочим візитом завітав голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Назаренко. Андрій Валерійович провів загальний прийом серед представників Світловодської ОТГ, які направляли звернення для ОДА для подальшого реагування. В засіданні взяли участь представники світловодських органів місцевого самоврядування на чолі з міським головою Андрієм Маліцьким, делеговані представники Кіровоградської ОДА та Олександрійського району.Фото без опису

В рамках порядку денного були розглянуті кілька надважливих для Світловодської ОТГ питань, які стосувалися різних галузей. Ретельно розглянули ситуацію яка склалася навколо управлінь освіти та культури, а саме про перешкоди, які стали на заваді для прийняття закладів на баланс Світловодської міської ради, які раніше перебували на балансі сільських рад Світловодського району. Дані питання виникли в зв’язку з реорганізацією територій та об’єднання в Світловодську територіальну об’єднану громаду. Світловодський міський голова Андрій Маліцький зауважив, що заклади культури, як і освіти ближчим часом будуть прийняті на баланс міської ради та своєчасно й без перешкод отримуватимуть фінансування для свого існування.

Фото без опису

Представники громади Світловодська були обурені тарифом на водопостачання та водовідведення ОКВП «Дніпро-Кіровоград», але заступник голови ОДА Ольга Довжук зауважила, що даний тариф є вмонтованим та обґрунтованим.

Фото без опису

Належну увагу приділили питанню вивезенню сміттєвих відходів та облаштуванню сміттєвих майданчиків на території Світловодська. Міський голова Андрій Маліцький зауважив, що відповідно до програми «Поводження з ТПВ» у місті Світловодську вже проводяться роботи по встановленню нових модернізованих сміттєвих майданчиків, а на чергове засідання Світловодської міської ради виноситься питання стосовно придбання нового сміттєвоза.

Стосовно галузі житлово-комунального господарства розглянули питання відключення громадян від мереж централізованого опалення СП ТОВ «Світловодськпобут», та скасування в суді останніми рішень виконавчого комітету стосовно надання дозволів на відключення від централізованих мереж. Міський голова Андрій Маліцький наразі активно спрямовує свою роботу на розробку оптимізованої схеми теплопостачання, аби ближчим часом запровадити на території Світловодська альтернативні види теплопостачання.

Фото без опису

Особливу увагу під час засідання приділили питанню мосту, який розташований на сполученні сіл Велика Скельова та Миронівка. Даний мостовий перехід знаходиться в аварійному стані  й потребує негайного реагування. Гостро постало питання стосовно дороги по вулиці Єгорова, ремонт якої був ініційований,  профінансований та виконаний за рахунок Кіровоградської ОДА, але сьогоднішній стан ново відбудованої бетонної дороги вже неодноразово ставав причиною ДТП через просідання бетонних плит, що є яскравим доказом неякісно-виконаної роботи (дорога й до нині не передана в експлуатацію).

Світловодський міський голова Андрій Маліцький наголосив:

- Ставлення Кіровоградської ОДА до Світловодської територіальної громади досить упереджене, адже ми маємо три об’єкти це – дорога по вулиці Єгорова, інфекційне відділення КЗ «Світловодської ЦРЛ» СМР та школу №8 в смт. Власівка, реконструкцією та відбудовою яких опікувалася облдержадміністрація, але на жодному з цих об’єктів й до сьогодні роботи не завершені, а світловодська громада потерпає від недостатньо-приділеної уваги з боку  ОДА.

Фото без опису

По закінченню зустрічі очільники Кіровоградської ОДА та міста Світловодська домовились налагодити конструктивну співпрацю задля швидкого оперативного реагування та вирішення нагальних питань на території Світловодської ОТГ.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь